2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بزرگترین نگرانی الانم اینکه آینده بچم تو این مملکت قراره چی بشه

جوری که شبا خوابم نمیبره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
تو خونه پوسیدم نمیدونم تاوان چه گناهی رو دارم میدم.حتی جای یه پیاده روی ساده نیست نزدیک خونمون که بر ...

عزیزم، میدونم شرایط سختیه. سعی کن توی خونه پادکست گوش بدی ورزش کنی. اینم خیلی خوبه

بزرگترین نگرانی الانم اینکه آینده بچم تو این مملکت قراره چی بشهجوری که شبا خوابم نمیبره

این راهش نیست... تو به عنوان یه مادر باید انقدر قوی باشی از لحاظ روحی و شخصتی که اون هم یاد بگیره. گرچه میدونم شرایط سخته ولی خدای سخت ترین روزهای گدشته، خدای اینده هم هست :)

خیلی حالم بده به خودکشی فکر میکنم تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا بر ...

انشاءالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم و هرآنچه که نگرانشی به بهترین شکل رفع بشه🥹🥹💕

این راهش نیست... تو به عنوان یه مادر باید انقدر قوی باشی از لحاظ روحی و شخصتی که اون هم یاد بگیره. گ ...

آره عزیزم قبول دارم

ولی واقعا با اوضاعی که الان هستیم و استرسایی که داریم قوی بودن کار سختیه

دارم الان سعی میکنم یه مادر کافی باشم

چون واقعا شرایط روحیم خوب نیست

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
آره عزیزم قبول دارمولی واقعا با اوضاعی که الان هستیم و استرسایی که داریم قوی بودن کار سختیهدارم الان ...

درسته... شما که انقدر دغدغه مندی، قطعا بهترین مادر هم برای بچه گلت هستی 😍😘