2821
2789
دخترم ۱۵ پسرم ۱۷ اهوم🥲

دخترت قد بلنده و این خیلی عالیه

چرا میگی زیادی بلنده ؟ پسرت هم ببر حجامت شیر شتر هم شنیدم خوبه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دخترت قد بلنده و این خیلی عالیه چرا میگی زیادی بلنده ؟ پسرت هم ببر حجامت شیر شتر هم شنیدم خوبه

بله ولی خب لباس و کفش سخت گیر میاد

حتی پررو هم میشه هرچی بلند تر میشه

بله ولی خب لباس و کفش سخت گیر میاد حتی پررو هم میشه هرچی بلند تر میشه

وا این چه حرفیه الان خواهرم 175 هست

قبل ازدواج واقعا خوش استایل و خوش اندام بود

اتفاقا هر کفشی هم سایرش نمیشه

بنظرم شما اعتماد بنفس بچتو داری نابود میکنی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

سلام

من در20سالگی 2سانت

در 36سالگی 3سانت

در 40سالگی نیمسانت بلند شدم

عکس قبل وبعد افزایش قدم رو با پدر وهمکارانم در پیجم وگروه تلگرامم میتونید ببینید

گروه افزایش قد تلگرام من متدهای افزایش قد ،۲۰۲۶

گروهی برای تبادل نظر میان کسانی که خواهان افزایش قد حتی در بزرگسالی هستند

👈لینک bolandha

کانال افزایش قد تلگرام من👇

یک کانال متفاوت شامل کتابهای افزایش قد خارجی وایرانی وتجربیات افزایش قد افراد جهان

یک کانال با مطالب علمی بسیار عالی

👈لینک bolandghadshodan

من برنامه میدم عالی که بلند بشه با ورزش ولی کمی هزینه داره خواستید تلگرام مشخصاتش بدید کامل با ویس راهنمایی میکنم هم برنامه میدم وهم تا هشت ماه بعنوان مربی پشتیبانی ورفع اشکال میکنم در حال حاضر ۴۵نفر در گروهم در حال انجام برنامه هستند

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز