2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکترت برعکس زده الان پایین رو بیشتر میزنن بالارو زیاد دس نمیزنن لب بالایی که بیشتر از پایین باشه خز ...

آره منم لب پایین رو بیشتر زدم لب بالا یه طوری میشه خیلی پلنگی

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

کاریش نداشته باش خودش بعد چند روز نرمال میشه دو ماهی صبر کن اگر دیدی کلابه دلت نیست برو آنزیم بزنولی ...

امیدوارم چون الانشو اصلا دوست ندارم تا عید درست میشه؟

۴ روزه ورم شدیدش میخوابه طی ۱۰ روز کاملا جا میوفته مبارکه قیمت و برند رو بگو لطفا من این هفته باید ب ...

۴تومن زدم ولی برندش نمیدونم چی بود فقط نمونه کارش رو دیده بودم

آفرین منم بردم دادم گند زده توی لبم بالا رو بیشتر زد

باید صبر کنی بره بعد بری یبارم پایین رو بزنی تا بیشتر از بالا شه

از شانس هم ژل لب دیرتر از بقیه جاها میره

من انزیم نزدم تاحالا میترسم میگن خطرناکه و ..

.

شما زدین همین کارو کردین؟ الان لبتون خوش فرمه؟ از دیروز که زدم آناهیل دارم میخورم

اگ دیروز زدی فعلا چایی نزار بزار چند روز بگذره بعد و اینکه استکان داغیش کم باشههو اروم اروم بزن به جاهایی که اومده جلو این تاثیر خاصی نداره

چسب رو ولی الان بزن چسب مهمهه تاثیرش زیاده اکثر دکترا با تجربه میگن خودت تحقیق کن تو نت نوشته چجور بزنی

.