2821
2789
بخاطرخستگیه دیگ درعوض اومدی خونه استراحت کن باخودت ریلکس کن استرس ازخودت دورکن قران بخون صلوات بفرس ...

نمیدونم ولی خیلی اذیت میشم

الان هم تپش قلب دارم خیلی

صبح باید ۷ بیدار بشم هنوز از قلبم بیدارم

نمیدونم استرس یا نه ولی دو روز پیش نوار قلب گرفتم گفت تپش قلب داری خیلی پرانول داد بهم

متخصص قلب رفتی؟ پرانول همون برای استرس وتپش قلبه منم به مدت میخوردم استرس داشته باشی خودت میفهمی دیگه ... هرچقد خودتو آروم نگه داری بهتر میشه بعد یه مدت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متخصص قلب رفتی؟ پرانول همون برای استرس وتپش قلبه منم به مدت میخوردم استرس داشته باشی خودت میفهمی دیگ ...

اره اینترنتی گرفتم و رفتم

ولی خب موقع نوار قلب تپش قلبم بیشتر شد خیلی

ولی میدونی چیه این چند روز شدنش بیشتر شده

قرص هم میخورم ولی خیلی تپش داره

اره اینترنتی گرفتم و رفتم ولی خب موقع نوار قلب تپش قلبم بیشتر شد خیلی ولی میدونی چیه این چند روز شدن ...

اگه مشکل قلبی نداشته باشین دلیلش همون استرس وپنیک شدنه ...اگه قرص تاثیرنداره بازم برین بگین که اثر نداشته ببینین نظردکتر چیه

اگه مشکل قلبی نداشته باشین دلیلش همون استرس وپنیک شدنه ...اگه قرص تاثیرنداره بازم برین بگین که اثر ن ...

نمیدونم خودمم گیج شدم

البته ی چیزی که هست اون هفته رفتم باشگاه خیلی خسته شدم اومدم خونه یکم بعدش خوابیدم

با تپش قلب پریدم ازون روز خیلی بدتر شدم

اگه مشکل قلبی نداشته باشین دلیلش همون استرس وپنیک شدنه ...اگه قرص تاثیرنداره بازم برین بگین که اثر ن ...

الان قشنگ قلبمو میشنوم و حس میکنم

یعنی تپش قلب دارم ؟

الان قشنگ قلبمو میشنوم و حس میکنم یعنی تپش قلب دارم ؟

بله دیگه من یه مدت میرفتم دکتر دکتر گفته بود هر وقت تپش قلب گرفتی تپش های قلبتو برای یه دقیقه بشمار ببین چنده عددشو بگو بهم ...برین دکتر از رو همین چیزا میفهمن مشکلتونو

بله دیگه من یه مدت میرفتم دکتر دکتر گفته بود هر وقت تپش قلب گرفتی تپش های قلبتو برای یه دقیقه بشمار ...

از رو خود قلبم بشمارم تعداد رو؟

من بدون دست گذاشتن میتونم بشمارم قشنگ

از رو خود قلبم بشمارم تعداد رو؟ من بدون دست گذاشتن میتونم بشمارم قشنگ

اگه میتونین آره وگرنه نبض بگیرین بشمرین به دکتر بگین ...کلا پنیک اینجوریه یه دفعه ای آدم تپش قلب شدید میگیره انگار که قلبش از قفسه سینه اش میخواد بزنه بیرون حتی سرگیجه هم ممکنه آدم داشته باشه وعامل اصلیش هم همون اتفاقات بد واسترسای شدیده که تو یه مدت آدم تحمل کرده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز