بچه ها به نظرتون خدا واسه کسایی که خیلی صبر کردن جبران میکنه؟ چند سال پیش که تو سختی خیلی شدیدی بودم و شبا خوابم نمی برد، یه دفعه روح از بدنم جدا شد و معلق بودم. یه مرد قد بلند با چهره نورانی اومد تمام سختیام از جلو چشمم گذشت و به من گفت وصبر علی ما اصابک. به این امیده که دارم زندگی میکنم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی، شاید دعای شما موثر بود. دعای من که نمی گیره دیگه:)
عزیز دلم منم خودم حاجت دارم منم خودم مشکل دارم اما ته دلم نمیذارم اون امیده ازبین بره همیشه به لطف خدا امید دارم اینیم که گفتم دیدم یکی از نزدیکانم بود که خیلی شرایط سختی داشت اونقد مقاومت کرد و کوتاه نیومد و قوی موند که الان حالشو فقط باید ببینی امیدوارم که شماهم مثل ایشون هرچه زودتر خدا جواب صبرتو بده
آره ولی از وقتی چشمامو باز کردم به غیر از سختی چیزی ندیدم. مغز آدم تو حالت بقا گیر میکنه اصلا نمی دونم دلیلش چیه واسه منی که درست زندگی کردم پامو کج نذاشتم، همش دویدم و تلاش کردم بعضی وقتا انقدر سختی کشیدی و بدی دیدیکه نای زندگی کردن هم نداری. الان رسیدم به حالت بی حسی و خنثی
ایشالا حاجت روا بشین... آره ولی از وقتی چشمامو باز کردم به غیر از سختی چیزی ندیدم. مغز آدم تو حالت ...
شما بذار پای امتحان حتما آدم با ظرفیتی هستی که خدا هم روت حساب باز کرده میدونم سخته خیلی هم سخته اما میگذره همه چی به خدا توکل کن سعی کن با قرآن دوست بشه یه آرامش قشنگی بهت میده که بهش وابسته میشی بازم امیدوارم که هرچه زودتر حال دلت خوب بشه