لیزر واااااای چه دردی داشت حس داغی داشتمو سوزن سوزنی من بیکینیو زیر بغل رفتم و خط باسن، وای بکینی خیلی درد داشت هر لحظش من فقط داشتم گاز میزدم زنینو زمانو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم میخوامبرم ولی فقط دست پا امروز نوبت داشتم نرفتم افتاد چندروزدیگه الان ترسیدم توکه گفتی😂🤣بهت نگ ...
اره اولش ترس داره ولی بعد که تموم شد من اصلا دردو فراموش کردم😂😂، و راستش اصلا جوابدهیشون خوب نبود من میخواستم عکس دست و پامو نشون بدم موهاش خوبه برای لیزر یا نه منشیه به اون پاس میداد اون به منشیه🤦🏻♀️😒 ولی قبلش که میخواستم برم بهم گفتن شیو کنو بیا و باید چند جلسه بری تا تاثیر بذاره جلسه اول تاثیر نداره که
من فعلا فقط میخوامساق دست ساق پا برم اگه درد نداشت بعد کمکم کل بدن🤣😂😂
فک نکنم داشته باشه ولی اگه رفتی به منم بگو درد داشت یا نه 😂، ولی اگه فول بادی میخوای بری موهای بدنت نباید پرزی باشن و باید موهات کلفت باشن من که همین ساق پا و دستو زیر بغلو بیکینی و خط باسنو میرم بقیه جاهام خیلی مو نداشت