2777
2789
عنوان

رفتم من

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 29 پست
وا مگه چی گفت بنده خدا تو سایت زنونه ایم دیگه

عزیزم این خطاب به یک تاپیک دیگه ای هستش 🤦♀️اصلا مربوط به این تاپیک نیست

لطفاً وقتی اطلاع ندارید ننویسید ممنونم ازتون

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگه چی گفتم که توقع نداشتی و اره همین😐🤨

اسی منظور من این تاپیکت نبود اصلاً

جریان تاپیک رابطه جنسی دوست دختره بود

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

وا خب چرا تو تاپیک من مینویسی

😑چون با خودت بودم

اونجا در خصوص نظر من ریپلای زدی قفل شد نتونستم چیزی بگم اینجا جوابت رو دادم اوکی

😑چون با خودت بودم اونجا در خصوص نظر من ریپلای زدی قفل شد نتونستم چیزی بگم اینجا جوابت رو دادم اوکی

خب یه حرفی میزنی تهشو بگو دیگه، بگو خب چی گفتم من که فک کنم منو اشتباه گرفتی با یکی دیگه

خب یه حرفی میزنی تهشو بگو دیگه، بگو خب چی گفتم من که فک کنم منو اشتباه گرفتی با یکی دیگه

عزیزم من معذرت میخوام خب🤍بیخیال

منم میخوامبرم ولی فقط دست پا امروز نوبت داشتم نرفتم افتاد چندروزدیگه الان ترسیدم توکه گفتی😂🤣بهت نگ ...

اره اولش ترس داره ولی بعد که تموم شد من اصلا دردو فراموش کردم😂😂، و راستش اصلا جوابدهیشون خوب نبود من میخواستم عکس دست و پامو نشون بدم موهاش خوبه برای لیزر یا نه منشیه به اون پاس میداد اون به منشیه🤦🏻♀️😒 ولی قبلش که میخواستم برم بهم گفتن شیو کنو بیا و باید چند جلسه بری تا تاثیر بذاره جلسه اول تاثیر نداره که

من فعلا فقط میخوامساق دست ساق پا برم اگه درد نداشت بعد کمکم کل بدن🤣😂😂

فک نکنم داشته باشه ولی اگه رفتی به منم بگو درد داشت یا نه 😂، ولی اگه فول بادی میخوای بری موهای بدنت نباید پرزی باشن و باید موهات کلفت باشن من که همین ساق پا و دستو زیر بغلو بیکینی و خط باسنو میرم بقیه جاهام خیلی مو نداشت