2777
2789
توبه کردن 😂

😂😂😂وایی

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

گلم این خاستگاری که برام اومده چطور ادمیه؟باهاش خوشبخت میشم؟ ازدواج دارم باهاش؟

اولش خیلی خوبه. ولی بعدش به مشکل میخوری اگه به حرفش گوش کنی زندگیت خوب پیش میرم

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم حدس میزنی عشقم ؟

عزیزم برای سرگرمی گفتم

ماه تولدت مهر خرداد اسفند؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

همینجوری میگمماه تولدت تیر آبان اذر اردیبهشتلباستم بنفش قرمز آبی مشکی؟

واسه منم میگید لطفا؟

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

من کی باردارمیشم چندقلو و جنسیت چیه

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

واسه منم یه نشونه ای چیزی میگید لطفا؟

بعد بگید به نظرتون احساسش راجع به من چیه؟

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
خوشحال شدم دیدمتهرچند باهم دعوا داشتیم ولی خب گذشته دیگه درسته😃

گذشته ها مال گذشته هاست بهتر است در حال زندگی کنیم با آرزوی بهترین ها برای شما🌹

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
واسه منم میگید لطفا؟

لباست سفید داره توش یا قرمز؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ارزوی بهترینا برای خودتم باشه درخواستمو قبول میکنی❤️😂لطفا.

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

❤️

ولی من هنوزم فک میکنم پسری😅

بگذریم

حالا که حس ششم جواب میدی دختر بلا بگو ببینم من و دختر خالم کارکاه تولیدی پوشاک میزنیم یا نه😄

لباست سفید داره توش یا قرمز؟

اره یه کوچولو هردوتاشو داره!icon

میشه بگی احساسش به من چیه؟ اصلا بهم توجه خاصی داره یا نه؟ و اینکه اگه اره، چه8 زمانی ممکنه یکم این ارتباطه پیشرفت کنه؟

@قرمزیواش

گلی میشه بگی من کی باردارمیشم چندقلو و جنسیتش چیه

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂