2777
2789

دیگ در حدیم ک به مارک دقت نمیکنم لوازم آرایش هرچی ارزون باشه میخرم

بعد اگ بنایی نکنیم یه شلوار شومیز پارچه ای میخرم

پولم به کتونی وسعت نمیکنه شالم معلوم نیس

بیا توت فرنگی بردار🍓

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ارزونشو گرفتمچون اینهمه نمیتونم بدم8 تومنکل حقوقمه

میدونم عزیزم منظورم به تورم یهوییه قشنگ چن برابر شده

باید کم مصرف کرد😑😅

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

من یه شامپو برا دخترم چون سرش پوسته میشد خریدم ۶۰۰ چند ماه پیش ۳۰۰ بود

افتضااااح شده همه چی خدا به دادمون برسه🤦🏻♀️

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

امضات😔😔😔😔😔

درست میشه همه چی مطمئنم😘🫡❤️

از یه ماه پیش خورد خورد بیشتر چیزامو گرفتم مونده یه شلوارو شال و کیف ،برا پسرم هم چند چیز میز مونده

انشاالله خدا سلامتی بده به همه تا باشه از این عیدو دیدو بازدیدا🙌یک دو نه عید نوروز سالی یکبار داریم

السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی 💚💚💚💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز