2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه خدا گفته به اون درخت نزدیک نشن چون ممکن بوده انسان به مقام خدایی برسه یه جوری شدم خیلی بده

خو این تو قرآن هست خواست هوای نفسانی ببینه نتونست کنترول کنه این ماه رمضان مصداق همینه بتونی جلو خودتو بگیری امتحان کنید روزه فقط نخوردن نیست غیبت و دروغ وتهمت و قضاوت بتونی امتحان کنید برای تمام ست که( متاسفانه خودمو میگم به کسی برنخوره ) بازم پامو کج میزارم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مصرف میکردم هیچکس نمیدونست دکتر نرفتم[/QUOTE]

ببین اونا که دکتر تجویز میکنه .در واقع مغزشون نیاز داره.چون تمرکز کافی ندارن.ولی اگه شما مشکلی نداشته باشی و مصرف کنی ممکنه مغزت شرطی و وابسته بشه

من پسرم دکتر بردم قبلش آزمایش نوشت .بعد یه تست ازش گرفت ...نتیجه تست پیش یه دکتر دیگه بردم تفسیر کرد.و گفت ...هوش خوب داره ولی عدم توجه و تمرکز و حتما باید بخوره

ولی شما چون درستم قبلا خوب بوده نخور...بدنت شرطی میشه مثل معتاد ها...

اکثرا به بچه ها میدن و دوران دبیرستان قطع میکنن

مصرف میکردم هیچکس نمیدونست دکتر نرفتم[/QUOTE]ببین اونا که دکتر تجویز میکنه .در واقع مغزشون نیاز داره ...

الان نمیخورم قطع کردم دیگه ولی برا من خیلی عارضه داشت منم تمزکزم کم بود برا من معجزه میکرد کاش بتونم دوباره بخورم ولی نمیشه

هیس!!!!🌚💔