2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 4 بازدید | 42 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاشت ناخن منافاتی با خدا نداره ولی بوی مسلمونی نمیده هرکیو تو گور خودش خاک میکنن ب ما چه

🦦خب شاید من کلا اعتقادی به دین نداشته باشم ولی تا اونجایی که میدونم دین گفته در حد تذکر باشه

🦦خب شاید من کلا اعتقادی به دین نداشته باشم ولی تا اونجایی که میدونم دین گفته در حد تذکر باشه

عزیزم دین خیلی چیزا گفته من اینجا بحثی با شما ندارم

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
😐وقتی نماز نمیخونم و روزه نمیگیرم چرا غسل بکنم آخه 🤦🏻♀️

نه ببیین تو نمیفهمیییی فقط اینا میفهمن مقاومت نکن😑😑😂

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

چی بگم خوب یه سری مذهبی افراطی هستنهر کی رو ت قبر خودش میخوابه و امر به معروف تا حدی جوابه دیگه بعضی ...

🦦من خانواده همسرم آدم های مذهبی ان الان بیشترشون روزه ان ولی کسی چیزی به من نگفته بود اینجا جوری گارد گرفتن نسبت به من که خودم ترسیدم

😐وقتی نماز نمیخونم و روزه نمیگیرم چرا غسل بکنم آخه 🤦🏻♀️

خب اونها برای غسل گفتند. چون اکثر کسایی که روزه میگیرند و نماز میخونند، میگن با ناخن هم صحیحه و از اینجور حرفا

سر اون گفتند.

بوی خاک خیس و عطر لیمو🍋... وقتی کسی به اعتقاد من احترام نمیزاره، متقابلا من هم اعتقاد اون رو محترم نمیدونم. همه چی دو طرفه است.

احتمالا چون غسل نمیکنی یعنی با ناخن نمیشه گفتن نجس

من کلا نماز نمیخونم 🦦و روزه نمیگیرم پس میدونستم که رفتم کاشت کردم دیگه 😐اینکه بگن بچه ای که به دنیا میاری نجسه عجیبه

🦦منم بالا اشاره کردم که اعتقادی به دین ندارم

پس حرفی ام میشنوی ناراحت نشو

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
پس حرفی ام میشنوی ناراحت نشو

قراره بزور مسلمون بشم ؟ خیر هرکس در قبر خودش خوابیده میشه و منم نه تو قبر شما نه کسی دیگه ای خوابیده میشم بچه ای که از من متولد بشه مطمعن باش پاک تر از یک گل هست

خب اونها برای غسل گفتند. چون اکثر کسایی که روزه میگیرند و نماز میخونند، میگن با ناخن هم صحیحه و از ا ...

😐😂من قبلش گفته بودم من روزه نماژ نمیگیرم و فقط به خدا اعتقاد دارم