2777
2789
عنوان

کالا برگ کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 13 بازدید | 27 پست
نه بابا گفتن تا دهک ۷ میدن دیروز ی بنده خدا ک وضعشم خوب میگفت من دارم میگیرم میگه رفتم بهداشت ثبت نا ...

حالا من میگم اگه واقعا ب سو تغذیه ها میدن که هیچ حق اوناست ولی اگ قراره همه بگیرن خب پس چرا نیومده اگ اطلاعی دارین بگین تکلیف مادرا مشخص بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهک یک تا سه۵۲۰۰وچهارتاهفت ۳۲۰۰ قرار بود بدن ،ولی من برادرم مغازه داره چندنفر اومده بودن کارتشونو ام ...

اره فقط من دیروز یارو رو دیدم وضعشم اوکی گفت من رفتم بهداشت ثبت نام کردم دارم میگیرم دیگه نمیدونم خالی بسته یا راست میگه گفتم شاید واقعا باید بریم بهداشت من بیخبرم البته کودک سوتغذیه میدونم بهداشت معرفی میکنه ی مبلغی میگیرن ولی اینو میگن به هم میدن

اره فقط من دیروز یارو رو دیدم وضعشم اوکی گفت من رفتم بهداشت ثبت نام کردم دارم میگیرم دیگه نمیدونم خا ...

بهداشتو نمیدونم ولی فکر کنم به همه ندن،الان من بچم ۸ماهشه ولی به ماتعلق نگرفت،یه چیز دیگم هست فکر کنم طرح یسنا برای کودکان اونم به بچه من تعلق نگرفت

اره فقط من دیروز یارو رو دیدم وضعشم اوکی گفت من رفتم بهداشت ثبت نام کردم دارم میگیرم دیگه نمیدونم خا ...

نه من بچه هام وزنشون کمه هر ماه میبرم بهداشت براشون میریزن؟

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
من نمیدونستم به وزنه،طرح یسنا مربوط به وزن بچه هست؟

نه اون فک کنم مادران شیرده تا قبل از دوسالگی دخترم طرح یسنا را براش میریختن بعد از دوسالگی سوتغذیه را میریزن

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘