2821
2789
واقعا خیلی ذوق دارم دوست دارم سریع برم واسش چیزی بخرم اما خیالم راحت نیست

ولله سونوگرافیت خرفت بوده وگرنه این بچت پسره مشخصه

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون مامان مهربون مامانا تا عکس و ببینن تجربه دارن میفهمن 🌺❤️

بله عزیزم من۷تا بچه دارم وکلی تحربه

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

ولله سونوگرافیت خرفت بوده وگرنه این بچت پسره مشخصه

دکترمم مرد بود گفت به چیزی میبینم شبیه آلت هست اما صد در صد نیست ، از همه پرسیدم چیز دیگه ایی شبیه آلت هست اون وسط دیده بشه به مامانم گفتم شاید بند ناف باشه میگه بند ناف اون وسط چیکار میکنه😁 من بی تجربم

دکترمم مرد بود گفت به چیزی میبینم شبیه آلت هست اما صد در صد نیست ، از همه پرسیدم چیز دیگه ایی شبیه آ ...

نه این بندناف نیست عزیزم

ایول خیلی قوی هستی ماشاالله 🧿 مامان شدن سخته من الان میفهمم

چندسالته عزیزم

خب خیلی هیجان دارم اینکه دکترا میگن صد در صد نیست رو اعصابه

تازه همون دکتر هم بگه تضمینی نیست

میدونم من خودمم موقع بارداری خیلی استرس و هیجان داشتم

دفعه بعد که میری سنو شکلات کاکائویی بخور بچه جابه جا میشه قشنگ مشخص میشه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز