2777
2789
عنوان

مشورت

104 بازدید | 16 پست

بچه ها خاله شوهرم منو افطار دعوت کرده

شوهرم با خانواده خودش قطع ارتباط کرده و خونه کسی نمیره

و ما هم هنوز عقدیم

ایا من برم خونشون

یا چون شوهرم نمیره منم نرم؟ 

اینم بگم رابطم باهاشون خیلی خوبه.

Dance me to the end of Love...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همسرت برو..اگه همسرت نیومد تو هم نرو

همسرت باید بگه چیکار کنی چیکار نکنی ..بلاخره ما مال خودم.ن که نیستیم ..مال همسرامونیم😊

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼

اخه عجیبه اینکه با شوهرت قهرن تورو دعوت کردن... بهتره از همسرت بپرسی چون انگار یکم متفاوته روابط

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
اخه عجیبه اینکه با شوهرت قهرن تورو دعوت کردن... بهتره از همسرت بپرسی چون انگار یکم متفاوته روابط

شوهرم خودش نمیخواد باهاشون بره بیاد

ولی منو منع نمیکنه از رفتو امد

بعد اینکه از حرفاش فهمیدم که دوس نداره بدون اون برم

Dance me to the end of Love...
عجب طرز فکری. 😓😓مال هستی شما. 

اوهوم ..من اونو صاحب خودم میدونم..من مال خودم نیستم ..مال اونم   

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
وای این چه حرفیه خیلی ناراحت کننده ست حرفت

شاید واسه شما ناراحت کننده باشه 

واسه من یه دنیا عشقه    

مگه انسان هم صاحب داره. طرز فکرت واقعا عجیبه

طرز فکرم عجیبه ..چون خودم طرز فکرمو ساختم 

من همسرمو صاحب خودم میدونم ..چون میدونم اون بهترین چیزارو واسم میخواد..منو از خودم بیشتر دوس داره  

خانومای  

چون نظراتمون باهم فرق داره ..دلیل نمیشه حرف من اشتباه باشه ..حرفای شما هم درست..

این نظر منه ..من نظرمو گفتم ..مثل شما 😊

پس اگه مخالفین دلیلی نداره پستمو ریپلای کنید ..مخالفتتونو تو دلتون داشته باشین ..ممنون🙏

شوهرم خودش نمیخواد باهاشون بره بیاد ولی منو منع نمیکنه از رفتو امد بعد اینکه از حرفاش فهمیدم که دو ...

من بودم نمیرفتم

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را