2777
2789
مرد خیانت کنه چی؟چرا برای مردا ثوابه🤣

شما از حق و حقوق خودت بگذری و بری تو معدن کار کنی مرد خیانت نمیکنه چه منطق بیهودی عزیزم اون موقع میتونی طلاق بگیری خیلی راحت جیبتم پر از پول مهریه و نفقه است

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مسئله اینه که فمنیست تکلیفش با خودش مشخص نیس کسی که حقوق برابر برای روز مرگ میخاد خب نباید مهریه و ن ...

طوری میگین مهریه انگار دارین راجب ۱۰۰میلیارد پول حرف میزنین😂

فامیل ما چند ماه پیش شوهرش خیانت کرد،،رفت طلاق بگیره از ۲۰۰ سکه مهریه فقط ۱۴ تاش بهش تعلق گرفت اونم ۱۶ ماه یه سکه!!!

که در برابر داراییای مرد این هیییییچ محسوب میشه!اون زن برای اون زندگی کلی تلاش کرده،پا به پای شوهرش از صفر قدم برداشته تا تونسته اون خونه زندگی رو بسازه، ،حالا ۱۶ ماه یه سکه میندازن جلوش! اگه اروپا بود اموال مرد همون اول نصف میشد

و راجب کار تو معدن، اولا شما از کجا میدونی زن ایرانی نمیرفت تو معدن کار کنه؟؟؟همچین شغلی برا زنا تو ایران ممنوعه!!خیلی از زنا از فقر و بدبختی تا کمر تو سطل اشغال خم شدن!همچین ادمایی برا یه لقمه نون دارن زجر میکشن کار تو معدن ک چیزی نیس دوما، گاهی تو عمق زیاد از شدت رطوبت و گرما و فشار کارکنان مرد تمام لباساشونو در میارن!اونوقت شما انتظار داری یه خانوم با شال و حجاب و مانتو بره تو اون فشار کار کنه و ایا شما تضمین میکنی نر ایرانی ک اختیار کنترل خودشو نداره به اون خانوم تجاوز نکنه؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳