2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=59968491]نه متأهلم خخخخ[/QUOTشوهرتم تااین موقع بیداره؟من امشب شوهرم نیست وگزنه خواب بودم الان

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
آره واقعا خیلی شیرینه.... ولی بچه شیرینتره... گناه دارن گرسنه بمونن... حالا پسر منم خوش خوابه زور ...

من که ازوقتی بچه دارشدم آرزوی خواب دارم تاوقتی خوابه بایدبه کارام برسم بقیشم که اون بیداره

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
من که ازوقتی بچه دارشدم آرزوی خواب دارم تاوقتی خوابه بایدبه کارام برسم بقیشم که اون بیداره

حتما خیلی کوچولوعه....

چند وقتشه؟؟؟

پسرمن چهارسال و نیمشه من کارامو انجام میدم اونم یا بازی میکنه یا تی وی میبینه یا به من کمک میکنه....

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

حتما خیلی کوچولوعه.... چند وقتشه؟؟؟ پسرمن چهارسال و نیمشه من کارامو انجام میدم اونم یا بازی میکنه ...

سه سال ونیم نه الان دیگه بهترشده ولی قبلا فقط موقع خوابش میتونستم کاراموبکنم الان هم که باردارم واستراحت نسبی خیلی سخت میگذره

آره باهم میخوابیم

شوهرمن صبح زودبایدبره سرکارواسه همین زودمیخوابه منم مجبورم زودبخوابم 

سه سال ونیم نه الان دیگه بهترشده ولی قبلا فقط موقع خوابش میتونستم کاراموبکنم الان هم که باردارم واست ...

آخی باردارم هستی....

خدا حفظ کنه واست بچه هاتو....

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی....

الآن باز شرایطت خوبه ان شاالله نی نی کوچولوت دنیا اومد یکم سخت میشه ولی به شیرینیش خیییییلی میارزه....

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷