2777
2789
عنوان

خداکنه بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3 بازدید | 25 پست

تو هم بی محلش کن عزیزم ، وقتی مثلا میری اقوام رو میبینی و یا هر کس دیگ خیلی خیلی خوش برخورد و گرم باش اما با شوهرت سر باش تا بفهمه ، این مردا بعد ازدواج جوری رفتار میکنن انگار دخترا رو از تو جوب اوردن تا غذاشونو بدن خب بگو خیلی سختته میری طلاق میگیر ی مهریه هم میزاری اجرا مرتیکه پررو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو و حتی بدتر از تو دیگه واسم مهم نیست چند ساله تغییر نکرده من و بچم یه زندگی جداگانه خودشم ...

خیلی سخته هیچوقت بچه نمیارم که بخواد اونم حسرت بکشه الیته واس بچه داداشش کم نمیزاره ها اصلا اون بودنی دیگ کلا منو نمیبینه

شما چرا رابطه نمیخوای

متنفرم از اینکه حتی بوسم کنه اجی نمیدونم چرا احتمال زیاد بخاطر مصرف زیاد قرص اعصاب باشه نمیدونم باور میکنی گریه میکنم میگم توروخدا بهم دس نزن چون حالم بهم میخوره ازش اگ ی درصدم بخاد منو فقط بخاطر رابطا س

اووو تا دلت بخواد فقط میگه تو اشتباه میگی من درست میگم میگ من نمیتونم زود بخوابم من نمیتونم فلان کنم ...

پس شما هم ی مدت مول خودش رفتار کم تا بفهمه چقدر اشتباه کرده

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

استاتر اینقدر ااویزون شوهرت نباش نیازمند نباش

مگه تا قبل این بوده؟! دنیات بدون اون مگه بد بود؟! کدالان برا نداشتن اون و نزدیکی نداشتن مرگ میخایی ؟!

میدونی چرا تلاش کرد برات چون آویزون نبودی الان برای چی تلاش کنه وقتی خودت با گریه و حرف میخواییش

عزیز. دلم بکش بیرون ازش واقعا بکش بیرون اونقدر بدون اون شاد و خندان و سرگرمی شو خودش میاد سمتت که نقشی تو حال خوبن داشته باشه و بگه منم هستم

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🫶🏽اره نظر خوبیه

نظر شخصی نیست روانشناسی هست

همه و همه چی برمیگرده به بی نیازی ما زنا

وقتی بی نیاز بشی هم آرام داری هم دائم خاطرخواه

مردا برعکس از زن آویزون و نیازمند خوششون نمیاد میگن اه اینم اومد

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌