2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام ببخشید مزاحم شدم

تاپیک هاتونو خوندم مثل اینکه شمام مثل من توی انتخاب رشته مشکل دارید

منم بین دو رشته تجربی و انسانی موندم میخواستم بدونم آخرش انتخاب کردید و تصمیم گرفتید؟ چه رشته ای؟ و با چه دلایلی

سلام ببخشید مزاحم شدمتاپیک هاتونو خوندم مثل اینکه شمام مثل من توی انتخاب رشته مشکل داریدمنم بین دو ر ...

سلام عزیزم🎀

نه ، منم هنوز موندم بین انسانی تجربی با اینکه کلی راجع به هردوشون تحقیق کردم و اطلاعات دارم ولی هنوز بینشون موندم ( ریاضی هم دوست دارم ولی بعد اون دوتا ) واقعا خیلی تصمیم سختیه...

شما چی ؟

کاربری دست دو نفره 🎀

سلام ببخشید مزاحم شدمتاپیک هاتونو خوندم مثل اینکه شمام مثل من توی انتخاب رشته مشکل داریدمنم بین دو ر ...

عزیزم الان شما نهمی ؟ چون توی یکی از تاپیک هاتون دیدم گفتید دهم تجربی هستید

کاربری دست دو نفره 🎀

عزیزم الان داشتم تاپیک هاتو میخوندم اینطور متوجه شدم که تجربی رفتی ولی به محاسبات علاقه نداری

بعدش گفتی تغییر رشته به انسانی دادی خب عزیزم باید دهم و بگذرونی بعد تغییر رشته بدی

مبعد دوباره اومدی گفتی انسانی نود درصد تنبلن میخوام برم تجربی ؟

مگه مسخره بازیه

بعد توی تاپیک هات اکثرا اطلاعاتت راجع به اکثر رشته ها غلط بود . لطفا بقیه رو گمراه نکن

کاربری دست دو نفره 🎀

عزیزم الان داشتم تاپیک هاتو میخوندم اینطور متوجه شدم که تجربی رفتی ولی به محاسبات علاقه نداری بعدش گ ...

نه تغییر رشته رسمی نه ، چون نمیشه وسط سال

میشه گفت غیر رسمی حساب میشه یعنی به مدیر اینا گفتم که بعد امتحانا واسم برنامه تغییر رشته رو آماده کنن و درسای انسانی رو مطالعه میکنم

عزیزم الان داشتم تاپیک هاتو میخوندم اینطور متوجه شدم که تجربی رفتی ولی به محاسبات علاقه نداری بعدش گ ...

نه منظورم از اینکه مال تنبل هاست طوری که فکر میکنی نیست

من توی مدرسه ای هستم و بودم که توش بیشتر وقتا نمره میدادن و بیشتر دانش آموزا درس نمیخوندن (مثلا ورقه عوض میکردن سر جلسه🙂) من اینطوری نبودم و خودمو کشتم تا تجربی بیارم ولی بیشتر کسایی که انسانی هستن الان با نمراتی که حتی خودشون نگرفتن اومدن به نظرت چرا؟ یا با زور مامان بابا ، یا به خاطر فرار از سختی تجربی و ریاضی ولی همین آدما فردا میگن نیاین انسانی سخته در حالی که به نظر خودم کسی که نظری میخونه فرقی نداره باید اون سختی رو قبول کنه چون برا کسی که تجربی واسش سخته انسانی هم سخته، خلاصه والدین من و کادر مدرسه منو تو این فکر انداختن که شاید ارزشم رفته رفته اگه ابن رشته رو بخونم کم بشه ، خودمم گاهی فکر میکنم وقتی من از صبح تا شب میخوندم ولی اینا خواب بودن چطوری باهاشون سر یه درس باشم

اینا هیچ کدوم به خود رشته انسانی و درساش مربوط نیست فقط به خاطر جو هست خودمم متوجهم

و اینکه واقعا قرار نیست که تو یکی دو روز هی برم تجربی یا انسانی🤣 فقط میخوام بدونم بقیه نظرشون چیه

شما نهمی؟

بحث اینم که گفتین اطلاعاتم اشتباه بود رو نمیدونم والاه اونقدر سردرگمم که دیگه نمیدونم چی راسته چی نه🥲

فقط میدونم استعداد و علاقمو کامل نمیشناسم ، همیشه تو کارنامه همه درسام رو سعی کردم بیست نگه دارم و این خوب نبود

آهان از یه چیزی هم مطعنم ریاضی اصلااا نه درساشو نه شغلاشو دوست ندارم🥲

نه منظورم از اینکه مال تنبل هاست طوری که فکر میکنی نیستمن توی مدرسه ای هستم و بودم که توش بیشتر وقتا ...

ببین تفکر شما از ریشه غلطه با احترام

بله متوجه م که میدونی به خاطر جو ایناس ولی تو چرا فکر میکنی وقتی انسانی بخونی ارزشت کم میشه ؟ مگه ارزش به رشته س ؟ دوما آدم خوش به شغل و رشته ش ارزش میده

سوما فکر میکنی آینده اونایی که تقلب میکنن برگه عوض میکنن و نمیخونن چطوره ؟ با کسی که واقعا میخونه برابره ؟ اون ها آخرش میخوان یه رشته چرت یا دانشگاه آزاد قبول شن

پس اگه تو بخونی و مثل هم نسلی هات نباشی و صدتو تو هر رشته ای بزاری موفق میشی

نه صرفا این که بین انسانی و تجربی در رفت آمد باشی ...

تو فکر میکنی کسی که سال اول کنکور انسانی رشته تاپ تو بهترین شهر قبول شده با کسی که پشت کنکور تجربی هست برابره ؟ یا فکر میکنی صرفا چون اون طرف یکم محاسبات بلده ارزشش بیشتره ؟

شما هم اگر واقعا میخواید یک روانشناس عالی بشید باید برید انسانی چون قبولی روانشناسی توی تجربی به شدتتت سخته یک روزی به حرف من میرسی

اینو من نمیگم ادمای کار بلد میگن نه صرفا چهار تا ادم تو مجازی

چون انسانی متقاضی ش کم تر و رشته تاپش روانشناسی هست ظرفیت فوق العاده ای داره

و تو مثلا تو یازدهم روانشناسی داری کتابشو و آشنا هستی

و الان عصر ارتباطات انسانی هست پزشکی که داره با هوش مصنوعی اشباع میشه و شده ولی همیشه ارتباطات انسانی درامد سازن

اینم حرف های من ✨️

کاربری دست دو نفره 🎀

و اینکه واقعا قرار نیست که تو یکی دو روز هی برم تجربی یا انسانی🤣 فقط میخوام بدونم بقیه نظرشون چیهشم ...

عزیزم منم میدونم قرار نیست بری تجربی بری انسانی

فقط تو تاپیکات گفتی الان که برا انسانی میخونم فکر میکنم برا تنبلاست و دوباره میخوام برم تجربی منظورم اینه 😊

کاربری دست دو نفره 🎀

ببین تفکر شما از ریشه غلطه با احترام بله متوجه م که میدونی به خاطر جو ایناس ولی تو چرا فکر میکنی وقت ...

نه ارزشم با رشته کم نمیشه با بودن پیش اونا کم میشه

اونم خودم تو این تفکر نبودم والدین و کادر مدرسه باعث شدن

هر کی اومد گفت نکنه میخوای بری مثل اونا بشی :)

و اینکه آره میگن از تجربی راحت تر میشه قبول شد ولی اینو هم باید در نظر گرفت که تو انسانی بیشتره ظرفیت و تعداد شرکت کننده هم باید مقایسه کرد که تو تجربی اون رتبه طولانی که میتونی قبول بشه بخاطر اینکه شرکت کننده و رقابت هم همونقدر طولانی بوده

از طرفی اینکه مثلا منی که حس میکنم به محاسبات رشته تجربی علاقه ندارم ممکنه حتی توی معدل خوب به دست آوردن هم گیر کنم و یا تو کنکور تجربی هرچقدرم راحت تر بشه روانشناسی قبول شد ولی باید بالاخره یه درصدی از ریاضی و شیمی و فیزیک هم داشت

صرفا با زیست و زمین ریسک هست که بشه یا نه

وقتی اینطوری فکر کنم انسانی و دولتی روان شاید کمتر ریسک داشته باشه تا تجربی و دولتی روان

عزیزم منم میدونم قرار نیست بری تجربی بری انسانی فقط تو تاپیکات گفتی الان که برا انسانی میخونم فکر می ...

آره درسته میدونی من همیشه دچار تردید میشم

یعنی اونقدر اعتماد به نفسم کمه که همیشه به خودم شک میکنم

شما چی شما سال نهم هستید؟

نه ارزشم با رشته کم نمیشه با بودن پیش اونا کم میشهاونم خودم تو این تفکر نبودم والدین و کادر مدرسه با ...

عزیزم میگم از رشته انسانی خیلیییی راحت تره روانشناسی از تجربی خیلی سخته

و تو نهایت سه سال دیگه دبیرستان داری میری درس میخونی با معلما و درست سروکار داری چرا باید ارزشت به خاطر بودن پیش اونا کم شه ؟ این همه آدم بی ارزش تو دنیاست یعنی ارزش ما به خاطر بودن کنار اونا کم میشه ؟ خیر

و اینکه روانشناسی حتی از ریاضی هم میشه رفت

ببین رشته تاپ تجربی پزشکی و انسانی وکالت و روان هست قطعا ظرفیت روان تو انسانی بیشتره

کاربری دست دو نفره 🎀