2777
2789
خداکنه دوباره شاد شی

انشالله ولی فکر نکنم

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه متاسفانه نیستم.نمیتونم به وضعیت قبلم و زندگی عادیم برگردم🖤😭خیلی ناراحتم و حالم بده.خیلی استرس دارم واقعا آیندمون نامعلومه و این خیلی بده که نمیدونیم چه بلایی قراره سر خودمون و کشورمون بیاد😭😭😭

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️

بعد یه مدت امشب اومدم ک از شانس خوبم پیدات کردم 😅🤌

هالا چرا از شانس خوبت ؟

یه کار مهم داشتم باهات . بیا شخصی

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 
اصلاااا. داغدار جوونامونیم، شادی کجا بود؟ خنده دیگه تموم شد😔هیچی خوشحالم نمیکنه. فقط جلو بچه هام با ...

این دردو همه درک نمیکنن اول باید مادر باشی بعد آدم بعد باشرف ووجدان که تو اینجا متاسفانه همه ندارنش

در این سرزمین دیگر لاله نکارید🌷از خون جوانان وطن لاله دمیده 💔🖤 😭کاربره قدیمیم کاربریمو خودم پکوندم😒

نه متاسفانه نیستم.نمیتونم به وضعیت قبلم و زندگی عادیم برگردم🖤😭خیلی ناراحتم و حالم بده.خیلی استرس د ...

چرا استرس عذاب نده انقدر خودتو تقدیر ما همینه 💔

بابا به مامان چیزی نگو 💔آمریکا بده چرا بچت داره پاسشو؟😏😉چو بخت عرب بر عجم چیره گشت/ همه روز ایرانیان تیره گشت💔

چرا استرس عذاب نده انقدر خودتو تقدیر ما همینه 💔

نه نمیتونیم این تقدیرو قبول کنم واسه ماهایی که رو نفت و پول و ثروت و یه کشور با این قدمت و عظمت داریم زندگی میکنیم.این حق ما نیست😭😭😭

نه نمیتونیم این تقدیرو قبول کنم واسه ماهایی که رو نفت و پول و ثروت و یه کشور با این قدمت و عظمت داری ...

خیلی چیزا حق مون نیس ظلم های بزرگ تاریخی گ من در کتاب میخوندم و میگفتم چقدر بد چقدر وحشتناک هزار برابرش و دیدم و غم ب استخوانم رسید ..چی بگم خواهر کاش درست شه

بابا به مامان چیزی نگو 💔آمریکا بده چرا بچت داره پاسشو؟😏😉چو بخت عرب بر عجم چیره گشت/ همه روز ایرانیان تیره گشت💔

خیلی چیزا حق مون نیس ظلم های بزرگ تاریخی گ من در کتاب میخوندم و میگفتم چقدر بد چقدر وحشتناک هزار برا ...

آره دقیقا همش سر خودمون و کشورمون اومد😭😭😭

کاش کاش کاش...😭😭😭😭

آره دقیقا همش سر خودمون و کشورمون اومد😭😭😭کاش کاش کاش...😭😭😭😭

گریه نکن .. با گریه و دعا چیزی درست نمیشه ..فقط زمان و صبر