2777
2789

اگه بخای شاد باشی غم رو تجربه میکنی

من دارم یاد میگیرم اروم باشم

نه زیاد ذوق کنم نه غمگین بشم

اروم و بی صدا

تهش توی یه متر قبر میخوابیم پس حرص خونه و ماشین و طلا و بچه و شوهرو اینارو چه بخورم چه نخورم فرقی به حالم نداره

تهش مرگه

و اونقد عمر زود میگذره که یهو میبینی مردی ولی فرصت نکردی حتی از صدای پرنده ها لذت ببری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه بخای شاد باشی غم رو تجربه میکنیمن دارم یاد میگیرم اروم باشمنه زیاد ذوق کنم نه غمگین بشماروم و بی ...

چقدر با درک و فهمیده

منم چن مدته دارم سعی میکنم ترس هامو رها کنم

چیزایی که عذابم دادن و

عالی انشالله به زودی براتون

همچنین عزیزم🧡

ممنونم انشاءالله

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

فعلا که ترامپ نظر داره بهمون

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت و اراده خدا نیست

در این سرزمین دیگر لاله نکارید🌷از خون جوانان وطن لاله دمیده 💔🖤 😭کاربره قدیمیم کاربریمو خودم پکوندم😒

امضات ولی من دیدم خیلیا اونقدر بی درد هستن

به ظاهر شاید دیده باشی ولی باطنشون یه دردیو داره ک پنهون کردن ..

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 
خدا بهتون صبر بدهشما که داری از خدا می خوای ازش بخواه کمکش کنه بیاردش تو راه

بخدا توی دنیا مثلش ندیدم ازسگ هم کمتره میگه زن میخوام نمیذارم برن خواستگاری خداکنه نرن اون دختر احمق بدبخت نشه عاقبت دخترایه که تو خیابون دنبال شوهرن

آره، نه، نمیدونم 🤦♀️🤔

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.