2777
2789
عنوان

آیا طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5 بازدید | 19 پست
ولی نگران نباش عزیزم ، دودش تو چشم خودش میره زمین گرده

همینو میگم اینا اصلا کارای قشنگی نیست خارجی ها هم که میکنن عیاش عاشون اینجوری هستند وگرنه لئوناردو چرا سیگار نمیکشع چرا الکل نمیخوره

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

بچه هامون تو آیندع قرارع چی بشن با اینکه هنوز مادر نشدم میترسم 😞

دعاشون کن

من شما رو نمیدونم در چه سطحی معتقدین ولی من همیشه دعا میکنم امام زمان من اینها رو برای شما تربیت میکنم

میخام سرباز شما باشن

پس خودتون نگهدارش باشید

برای خودتون حفظشون کنید

از امام زمان بخواهید تا در امان باشید

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دودش تو چشم بقیه میره اونی که سیگاریه ریه کسی که کنارش نشسته رو هم خراب میکنه

دست پسر ۱۰سالع بخدا سیگار دیدم یعنی الان اگه یکی پاک برگرده همه مسخره اش میکنن فکر میکنن ساده اس

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

دعاشون کن من شما رو نمیدونم در چه سطحی معتقدین ولی من همیشه دعا میکنم امام زمان من اینها رو برای شما ...

عقایدم دقیقا شبیه شماست

سیگار که خوبه گل میکشن

💔💔