oioioioioioi مدیر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 77 عنوان خواستگاری | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 23 پست سلام دوستان یه آقا پسری ازم خواستگاری کرده دندونپزشکه تهرانی هست خودم شهرستانمپسر عاقل و بالغیه ولی حس میکنم با خانوادش مشکل داره و کنار نمیان با هم همیشه انگار یه چیزی ناراحتش کرده بنظرتون بیشتر آشنا بشم باهاش یا نه؟ 1404/12/02 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oioioioioioi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 77 اینجا همین که بگی با خانواده اش مشکل داره و دندون پزشکه یعنی اوکیه 😂🤦🏻♀️واقعا میترسم
oioioioioioi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 77 بیشتر اشنا شو اگه واقعا مشکل داره سخته واقعاخانواده نقش مهمی داره تو ازدواج آره دقیقا میگم یه وقت این موضوع تاثیر بزاره رو زندگی آیندش
oioioioioioi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 77 پز زیر پوستی بودا 😂😂😂خواستگار به این خوبی کیه که رد کنهتازه خوبم هس با خانوادش مشکل داره دیگه چشم ... شرایطش خوبه ولی خب میترسم 🥲
oioioioioioi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 77 نترس بذار بیاد من دوس دارم وقتی ازدواج میکنم برم تو یه خونواده شاد و خوب ولی اینا انگار اینجوری نیستن
ملیساخانم عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 357 من دوس دارم وقتی ازدواج میکنم برم تو یه خونواده شاد و خوب ولی اینا انگار اینجوری نیستن دیگه الان خانواده شوهر اونقدرام مهم نیستابیشتر موقعیت اجتماعی و پول و همسرت مهمه که داره اینارو خونواده ی شاد و بعدا کنار همسرت با خونواده ی خودت بساز
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 5749 من دوس دارم وقتی ازدواج میکنم برم تو یه خونواده شاد و خوب ولی اینا انگار اینجوری نیستن واقعا اثر دارهحالا ببینید اولا مشکل از خودش نباشه که با خانواده اش رفت و امد نداره دوما این که این اقا اینقدر ارزششو داره که کلا خانوادشو بزارین کنار معمار و طراح داخلی ، مدرس.
oioioioioioi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 77 واقعا اثر دارهحالا ببینید اولا مشکل از خودش نباشه که با خانواده اش رفت و امد نداره دوما این که این ا ... اونقدرا هم بد نیستا باهم زندگی میکننحس میکنم رابطه عاطفی ندارن با هم خودشم خیلی غصه میخوره ولی کامل نمیگه مشکل چیه
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 5749 اونقدرا هم بد نیستا باهم زندگی میکننحس میکنم رابطه عاطفی ندارن با هم خودشم خیلی غصه میخوره ولی کامل ... حتما سعی کن متوجه این فاصله و ناراحتی بشی قبل ازدواج ممکنه خودش نگه و خودتون باید متوجه بشین معمار و طراح داخلی ، مدرس.