oioioioioioi مدیر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 100 عنوان خواستگاری | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 23 پست سلام دوستان یه آقا پسری ازم خواستگاری کرده دندونپزشکه تهرانی هست خودم شهرستانمپسر عاقل و بالغیه ولی حس میکنم با خانوادش مشکل داره و کنار نمیان با هم همیشه انگار یه چیزی ناراحتش کرده بنظرتون بیشتر آشنا بشم باهاش یا نه؟ 1404/12/02 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oioioioioioi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 100 اینجا همین که بگی با خانواده اش مشکل داره و دندون پزشکه یعنی اوکیه 😂🤦🏻♀️واقعا میترسم
oioioioioioi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 100 بیشتر اشنا شو اگه واقعا مشکل داره سخته واقعاخانواده نقش مهمی داره تو ازدواج آره دقیقا میگم یه وقت این موضوع تاثیر بزاره رو زندگی آیندش
oioioioioioi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 100 پز زیر پوستی بودا 😂😂😂خواستگار به این خوبی کیه که رد کنهتازه خوبم هس با خانوادش مشکل داره دیگه چشم ... شرایطش خوبه ولی خب میترسم 🥲
oioioioioioi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 100 نترس بذار بیاد من دوس دارم وقتی ازدواج میکنم برم تو یه خونواده شاد و خوب ولی اینا انگار اینجوری نیستن
ملیساخانم عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 432 من دوس دارم وقتی ازدواج میکنم برم تو یه خونواده شاد و خوب ولی اینا انگار اینجوری نیستن دیگه الان خانواده شوهر اونقدرام مهم نیستابیشتر موقعیت اجتماعی و پول و همسرت مهمه که داره اینارو خونواده ی شاد و بعدا کنار همسرت با خونواده ی خودت بساز
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 8518 من دوس دارم وقتی ازدواج میکنم برم تو یه خونواده شاد و خوب ولی اینا انگار اینجوری نیستن واقعا اثر دارهحالا ببینید اولا مشکل از خودش نباشه که با خانواده اش رفت و امد نداره دوما این که این اقا اینقدر ارزششو داره که کلا خانوادشو بزارین کنار معمار و طراح داخلی ، مدرس.
oioioioioioi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 100 واقعا اثر دارهحالا ببینید اولا مشکل از خودش نباشه که با خانواده اش رفت و امد نداره دوما این که این ا ... اونقدرا هم بد نیستا باهم زندگی میکننحس میکنم رابطه عاطفی ندارن با هم خودشم خیلی غصه میخوره ولی کامل نمیگه مشکل چیه
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 8518 اونقدرا هم بد نیستا باهم زندگی میکننحس میکنم رابطه عاطفی ندارن با هم خودشم خیلی غصه میخوره ولی کامل ... حتما سعی کن متوجه این فاصله و ناراحتی بشی قبل ازدواج ممکنه خودش نگه و خودتون باید متوجه بشین معمار و طراح داخلی ، مدرس.