2777
2789
عنوان

نسل سوخته

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 61 پست
همه اینارو ماهم همین الان داریم

دانشگاه آزاد و ... کلی رشته بدون کنکور داره، برای دهه شصتی ها از این خبرها نبود وقتی قبول نمیشدن باید به اجبار ازدواج میکردن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
جنگ تو دهه شصت نبوده که خیلی الان جنگ هست تازه😂

۸ سال جنگ با عراق که واقعا به مردم سخت گذشته و یه سری ها با حداقل ها گذروندن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینکه از سختیای اون دوران خبر نداری دلیل نمیشه راحت بودن اونااونموقع ها پاتو دراز میکردی جلو پدرمادر ...

نسل 60 خودشون خواستن این زندگگی رو

نسل ما خودش خواست که تغییر ایجاد کنه و برای این تغییرهم کم سختی نکشید

درضمن بحث بی احترامی نیست بحث آزادی و مستقل شدنه

همه نسل ها سوختن هرکدوم ی جور بیشتر کمتر نداره فقط مدل سوخیدنش فرق دارهه

دهه هشتادی ها تنها نسلی هستن که هیچ وقت دوست ندارن برگردن به بچگیشون

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
دانشگاه آزاد و ... کلی رشته بدون کنکور داره، برای دهه شصتی ها از این خبرها نبود وقتی قبول نمیشدن بای ...

همین الانشم عده کمی میرن دنبال اون رشته ها

درضمن همین نسل ما کم بدبختی نکشید که این مفهوم رو تو جامعه جا بندازه که سرنوشت دختر فقط ازدواج نیست

نسل 60 خودشون خواستن این زندگگی رو نسل ما خودش خواست که تغییر ایجاد کنه و برای این تغییرهم کم سختی ن ...

این نظر شماست ک اجبار اون زمان رو میزاری پای خودخواستن

کدوم آدمه ک دلش بخواد فقط اطاعت کنه؟ فضای اونموقع این اجازه رو نمیداد ب دهه۶۰ک استقلال فکری داشته باشه

اگرم شما آزادی داری و استقلال اینو مدیون همون پدرمادرای دهه۶۰هستین ن اینکه فقط از شجاعت خودتون بدونینش

پدرمادرای دهه ۶۰هستن ک ب شما آزادی انتخاب میدن و این قابل انکار نیست

خیلییییییی سختی کشیدیم خیلیییی کرونا همه چیز آنلاین جنگ همه چیز آنلاین جریان های داخلی همه چیز تعطیل چالش های اقتصادی و ذهنی و...ولی شجاع ترین نیستیم سردرگم ترینیم

این حجم از دانشجو که گل میزنن و بی هدفن نرمال نیست

گریه آور شدیم ولی باز خودمون با خودمون بهتر کنار میآییم تا با دهه های دیگه

این نظر شماست ک اجبار اون زمان رو میزاری پای خودخواستنکدوم آدمه ک دلش بخواد فقط اطاعت کنه؟ فضای اونم ...

به نظرم هر ادمی قدرت اختیار داره برده نیس که بخود اطاعت کنه فقط

هیچ کسی نمیتونه چیزی رو اجبار کنه به کسی

بازهم نظرشما محترمه

همین الانشم عده کمی میرن دنبال اون رشته ها درضمن همین نسل ما کم بدبختی نکشید که این مفهوم رو تو جامع ...

شما فقط خودتون فکر میکنید تلاش کردید، در واقعیت نسل های قبلی شما اینو قبول ندارن

در خصوص ازدواج هم آمار ازدواج دهه شما با توجه به همون حداقل پیشرفت های کشور غیرعادیه چون انتظار میرفت اینطوری عمل نکنن، تعداد زیادی دختر دهه هشتادی که به جای درس خوندن سریع ازدواج کردن و بچه هم دارن!!

به نظرم هر ادمی قدرت اختیار داره برده نیس که بخود اطاعت کنه فقط هیچ کسی نمیتونه چیزی رو اجبار کنه ب ...

شما اون دوران نبودی با جوش آشنا نبودی فک نکن همه پدرمادرا مث مادرت بودن ک اجازه و اختیار بدن

بعضی پدرمادرا اینقد کتک میزدن بچه رو ک عین چی میترسیدن ازشون

کی گفته دوست نداریم یکی منو برگردونه ۵ سالگیم هیچی دیگه ازش نمیخوام از نوجوانیمون متنفریم

کلا نسل عجیبی هستین با صحبت اینک اسی خانم گفتن دهه شصتی ها نسل سوخته اند بزرگ شده ایم و کسی نفهمید از نسل خاکستری ما دهه هشتادی ها و نسلی که ساختیم و سوختیم و نشستیم و سکوت کردیم و اینجااا ببینین ک شدن معدن باروت کافی بود جرقه ای در کنارشون بخوره منفجر میشد و اتش و اینجاس ک باید بشنویم از نسل شماها ک گفته میشخ کسی درکمان نکرد !!!از نیازها فقط خورد و خوراک برایمان فراهم کردن درک چی ؟! محبت چی ؟!
تنها دل نگرانی هاتون چیه!!! مجازی و تنها جایی که بهتر از فضای واقعی تون هس

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
شما فقط خودتون فکر میکنید تلاش کردید، در واقعیت نسل های قبلی شما اینو قبول ندارندر خصوص ازدواج هم آم ...

من نظرخودم رو گفتم

دخترایی که من الان دارم میبینم تقریبا میشه گف 90درصدشون هدفاشون و رویه زندگیشون با چیزی که شما میگین متفاوته ولی خب قطعا همه ادمای جامعه شبیه به هم نیستن

من نظرخودم رو گفتم دخترایی که من الان دارم میبینم تقریبا میشه گف 90درصدشون هدفاشون و رویه زندگیشون ب ...

باید جامعه آماری بزرگتری رو در نظر بگیری

کلا نسل عجیبی هستین با صحبت اینک اسی خانم گفتن دهه شصتی ها نسل سوخته اند بزرگ شده ایم و کسی نفهمید ا ...

بقیه دهه هشتاد رو نمیدونم ولی من خودم انتظار درک شدن از خونوادم رو ندارم انتظار دارم حریم قائل باشن

و اینکه از بی ذوق بودن نسل های قبل متنفرم

مثلا ما لاک ناخن میزنیم مامان بابا پارتنر نامزد هر کوفتی اسمشه ذوقشو داشته باشن ببین مگه هزینه داره؟چیزی ازشون کم میشه؟فقط بلدن بگن زیاده خواهید یا پر توقع و ایگنورمون کنن