2777
2789
عنوان

ضعیفی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 22 پست
لطفاً جواب این هول خان که داخل تاپیک سرگیجه هست رو زیاد جدی نگیر تو یه تاپیک یه جمله جوابش دادم پشت ...

عع

ممنون ک اطلاع رسانی کردی

چشم عزیزم 🎀

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امیدوارم تو زندگیت همیشه سلامت و غرق در خوشی باشی 🙏🏻🌷

مممنون گلم ان شاءالله ک شما هم همیشه صحیح و سلامت باشی سایه ات رو سر خانواده ات باشه آبجی 🥰

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

چون شمارت بالای ۳ هست اگه بیمه تکمیلی داشته باشی ، رایگان میشی

در ضمن ، من برخلاف دوستان لنز رو پیشنهاد نمیکنم

نمیدونم توی مطب شنیدم ک یه دختره همش لنز طبی گذاشته ، قرینه چشمش نازک شده بود

قرینه هم نازک بشه عمل های جدید مثل فمتو نمیشه

من میگم لنز نزن

پول داری عمل کن

نداری باید تحمل کنی

مگر اینکه بیمه تکمیلی باشی ک چون نمره چشمت بالای ۳ ، هست پول نمیدی

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
چون شمارت بالای ۳ هست اگه بیمه تکمیلی داشته باشی ، رایگان میشی در ضمن ، من برخلاف دوستان لنز رو پیشن ...

برای یک ماه میخام خودمو بیمه تکمیلی کنم میشه؟ شرایطش چیه؟ من مجردم میتونم ب تنهایی انجام بدم سنم قانونیه ۲۴ هستم

برای یک ماه میخام خودمو بیمه تکمیلی کنم میشه؟ شرایطش چیه؟ من مجردم میتونم ب تنهایی انجام بدم سنم قا ...

اونو نمیدونم

من پدرم بازنشسته شد و در کنارش بیمه تکمیلی هم انجام داد

اونجوری ک شما فکر میکنی نمیشه

تکمیلی به راحتی نیست

یا بی خیال شو یا مثلا طلایی داری بفروش ۳۰ میلیون داشته باشی عمل کن راحت بشی

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
اونو نمیدونم من پدرم بازنشسته شد و در کنارش بیمه تکمیلی هم انجام داد اونجوری ک شما فکر میکنی نمیشه ت ...

اره همون طلا مد نظرمه منم

یکی دوماه کافیه؟پس اول مث تخمه تف میدیم این ها رو بعد آسیاب میکنیم بعدش با عسل میخوریم درش میتوجه شد ...

نوک قاشق چایخوری ، چون خیلی تلخ هست و طبع ش خشکه ، با عسل مخلوط شود

با نبات داغ هم میشه

ya-zahra