2777
2789
حقوق هم بدرد خانم ها نمی خوره زیاد بیشتر وکیل ها مرد هستند بعد خیلی طول میکشه تا وارد بازار کار بشی ...

حقوق فقط به وکالت ختم نمیشه سردفتری هست ،قاضی هست و... عزیزم بعدم خانمای وکیل داریم که صدتا وکیل مرد رو حریفن برای هرکاری نیاز به ازمون هست مگه اینکه پارتی باشه این وسط

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حقوق فقط به وکالت ختم نمیشه سردفتری هست ،قاضی هست و... عزیزم بعدم خانمای وکیل داریم که صدتا وکیل مرد ...

در کل بنظرم مدیریت و حسابداری بهتر هست میتونی تو شرکت ها بانک ها خیلی زود کار کنی

قاضی زن که نداریم تو ایران فقط بازپرس و قاضی پژوهش و..هست خود قاضی زن که تو دادگاه باشه رای بده نداریم

نه اشتباه میکنی رشته های مدیریت و حسابداری حتی لیسانس هم بگیری میتونی وارد بازار کار بشی ولی برای رشته حقوق باید تا آخر بخونی خیلی ها چند سال هست دارن آزمون وکالت میدن و قبول نمیشن بقیه رشته ها چنین چیزی نداره

برای سر دفتری هم باز باید آزمون بدی تا قبول بشی

دردسر زیاد داره بعد این طور شغل ها بیشتر به وکیل مرد اعتماد دارند تا زن واقعیت جامعه رو گفتم هم این که سراغ وکیل های معروف میرن نه یه تازه کار

چرا برات گریه کنم وقتی ریملم از کل زندگیت گرونتره؟