2777
2789

سر فوت پسر دایی جاریم که نرفته بودم جاری گلگی کرده بود بعد من زنگ مادرشوهرم بگم چرا بهمنگفت تا ختم برم بعد گفت خوب اصلا صلاح نبود شما بیاید اگر جاریت حرفی زد بنداز گردن من...

به فردا اون خواهر شوهرم زنگ زد کلی سر من داد بی داد کرد که چرا به جاری گفتم مادرشوهرم گفته صلاح نیست من بیام منم به خواهرشوهرم هر چی می گفتم من اینجوری نگفتم قبول نمی کرد داد میزد بی احترامی میکرد

بعد امروز جاری بیشرف من زنگ زده میگه اره مادرشوهرم خواهرشوهرش امدن خونشون براش کادو و کیک تولد گرفتن خانم مشکی رو در بیاره بعد کلی نشستن پشت سر من غیبت کردن مادرشوهرم واسه که گند خودشو جمع کنه گوه کاری خودشو دوباره گردن من انداخته گفته اگر من میامد میرفتم دور زدن خرید کردن وقتو میگرفتم اصلا نمیدونن چی بگن گند گوه خودشنو چطور جمع کنن هر دلشون بخواد به من میگن ولی به این جاریم هیچی نمیگن مثل موش هستن براش منم حقیقت واقعا ناراحت شدممادرشوهرم همه رو باخودش برده ختم این جاری ولی منو خبر نکرده دیگه باهاشون نمخوام حرف بزنم

چه رویی به خانواده شوهر میدین

مادر شوهر من نفس اضافی نمیتونه بکشه پیشم

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تجربه یاد گرفتی وقتی آدم ازدواج میکنه مستقل میشه خودش باید تصمیم بگیره جایی بره یا نره .وقتی فهمیدی باید میرفتی حضوری به جاری عرض تسلیت میکردی.اگر چه برای خود ما این نسبت خیلی دور لزومی نمیبینیم حضوری بریم

من جات بودم یه کادو میگرفتم با شوهذم میرفتم خونه ی جاری تا مادرشوهر خواهرشوهر بسوزن

اینکه میشینن باهم پشت من به غیبت دلم میخواد تیکه تیکه اشون کنم مخصوصا اون خواهرشوهرو خیلی پروعه ۳ سال از من کوچیک تره ولی ۱۰۰ متر زبون داره

تو خبر نداشتی که فوت شده درسته.اگه خبر نداشتی.برو خونش و تسلیت بگو و بگو من خبر نداشتم.

هموند گفتم من خبر نداشتم فلان بعد گفت ما به همه خبر داده بودیم گفتم به من خبر ندادن بعد گفتم اصلا صلاح نبوده من بیام دیدم داره هی اینو گندش میکنه خوب کردم سوزندمش هی گیر میده

من که پسر دایی جاریم فوت کنه نمی رم..دیگه چه ربطی به ادم داره پسر دایی جاریش

پدر همه رو دراورده میگه چرا روزی که پسر دایم فوت کرده من مهمانی دادم مادرشوهر خواهرشوم بعد اینا هم خبر داشتن پسردایی جاری مرده وقتی داشتن میامدن خونه من سر راه برادرشوهرم منو مبیبنن بهش میگن دارن میام خونه ما برادرشوهرمه به زنش میگه اینم ریخته سر من