2777
2789
عنوان

عکس خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 7491 بازدید | 527 پست

یا خدا عکسشو دیدم

استارتر با چی این موندی؟😳

یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آفرینن دقیقا

فقط یه چیزی شنیدن که عربا پولدارن فکرکردن براشون تخم طلا میذارن

من حاضر نیستم تفم بندازم کف دست همچین مردایی اونوقت اینا به همین راحتی خودشونو در دسترس مردا اونم عرب یه کشور دیگه قرار میذارن

خوبی؟ نه بابا همینجوری میچرخم توام ک تنبل قانومی

چرا😐😂

یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁

اسی پارتنرتو دیدم ولی خودتو نه

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕 یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

تازه کلا مردای عرب غالبا واسه سواستفاده میان سراغ دخترای ایرانی

در کل همه یه جور نیستن چه عرب چه غیر عرب خوب و بد وجود داره بینشون

تا وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم👈👈 بدون آزادگی، انسانیت نیست و کمال انسانیت در بالا رفتن ایمان و تقواست بخواست خدای متعال و هر چه خوبی از خداست ، بین بندگان خدا، بهترین واسطه خیر ، انبیاء و اولیاء خدا بخصوص حضرت محمد و عترت و نزدیکان پاکش علیهم السلام هستن به لطف و خواست خدای متعال❤️کل مخلوقات بخاطر وجود حضرت محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم خلق شده اند❤️ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها با تقواترین انسانهاست❤️پيامبر اکرم (ص) فرمود: هر سبب و نسب در روز قيامت بريده و منقطع مى شود مگر آنچه از سبب و نسب من باشد❤️فمنیستی که مخالف با احکام کاملترین دین خدا یعنی اسلام شریف و عزیز است بسیار حقیر و بی مقدار و دشمن انسانیت است،کسانیکه قبول نکنند و هر حرف بدی بخواهند بخاطر احساسات نابجا به ما بزنند لایق ما نیست😊

پدر من با وجود ۳ تا دختر

۴۴ سالشه 🥴

ادبیاتت اصلا قشنگ نیست کاش یکم قشنگ تر حرف بزنیم با هم جنس خودمون

برو بابا

لابد خوشت دروغای شیرین بهت بگن که خوشت بیاد

با چهار نفر که عربای عربستان رو میشناسن حرف بزن که بفهمی چطور آدمایین

سادههه اون الان توی کشور خودش زن و چندتا بچه داره