2777
2789
عنوان

سوال زنونه🚫❌

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 20 پست
برای من فرقی نکرد

دلمو خوش کرده بودم

یه بار دیگه صدام بزن جوجه....»🐣💛 بگو ببینم آخر شبا با دلتنگی چطوری کنار میای ؟! دلت برا غر زدنای من تنگ نشده؟اخر شب بی خداحافظی خوابیدنام چی ؟!دلت براشون تنگ نشده مجبور میشدی ب جای منم بگی شب ب خیر!💔🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مبحث تعطیل شد من اینجا جواب میدم با اجازه

منم به هیچ عنوان دعوا ندارم کلی هم دوست مذهبی دارم و به شدت دوستشون دارم

من میگم وقتی داغونم خودم خودمو آروم میکنم مشکلم حل میشه بالاخره

حالا من یک سوال دارم از شما

اگر بهشت و جهنم نبود بخاطر خود خدا میپرستیدینش؟

چرا معجزات ۱۴۰۰ سال پیشش الان تو عصر آگاهی وجود نداره

عزیزم مبحث تعطیل شد من اینجا جواب میدم با اجازه منم به هیچ عنوان دعوا ندارم کلی هم دوست مذهبی دارم و ...

واقعا

اخه همیشه برام سوال بود میگفتم یعنی خدایا اینایی که قبول ندارن چیکار میکنن😅💔

عزیزم به خدا من همین الآنم بهشتی نیستم اتفاقا گناه من از همتون بیشتره چون یک بار خودکشی کردم در واقع گناه کبیره انجام دادم

اما اینو دارم میگم چژچری میشه حسین رو قبول نداشت؟🥲💔

ی قلب چطوری میشه انقد بی رحم شده باشه که حسین رو نپذیره🥲

یه بار دیگه صدام بزن جوجه....»🐣💛 بگو ببینم آخر شبا با دلتنگی چطوری کنار میای ؟! دلت برا غر زدنای من تنگ نشده؟اخر شب بی خداحافظی خوابیدنام چی ؟!دلت براشون تنگ نشده مجبور میشدی ب جای منم بگی شب ب خیر!💔🥲

واقعا اخه همیشه برام سوال بود میگفتم یعنی خدایا اینایی که قبول ندارن چیکار میکنن😅💔عزیزم به خدا من ...

شاید چون به اسم حسین انقد جنایت اتفاق افتاده انقد دیندار ها خلاف دین عمل کردن ما هم دین زده شدیم

میان میگن اختلاس گناه کبیرس بعد خودشون اختلاس میکنن

میگن ضنا( زنا) حرومه خودشون میکنن

ابنا باعث شده ماها از دین زده بشیم

و درنهایت آدم در صورتی کسیو میپرسته که حضورشو احساس کنه من احساس نکردم