2789
عنوان

اسم دختر😍

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 90 پست
آخه برادخترخیلی اسم من دراوری اومده اماپسرنه...

اره خیلی بد شده.من که ازاین اسم های جدید اصلا خوشم نمیاد چون همشون نهایتا تا 5سال قشنگ وجدیدن بعدش خیلی بد میشه.

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
مثلا اسم امیرحسین رو 20 سال دیگه هم بزاری ن قدیمی میشه ن بد.همیشه اسم قشنگیه

اوهوم ولی برا دختر اصلا اینطور نیس علاوه بر قدیمی شدنش خیلی از اسمای دخترونه آهنگ و معنی قشنگی ام ندارن

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ نیست😩😩

منم خوشم نمیاد. 

بعضی ها میخوان خیلی تک باشن، از اونور بوم میوفتن. البته منظورم کلی هست نه فقط در مورد اسم حریر

الانم همه دخترا آخر اسمشون آ داره. به نظرم اصلا قشنگ نیست.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

ریما

پرنسا

ملورین

جانان

سوین

بنیتا

🌺امضامو بخونین لطفا🌺قشنگا یه پیج ایسنتا اشپزی زدم در حد غذا های روزمره،من عاشق اشپزی ام و به خودم جسارت دادم قدم بزارم تو راهی ک عاشقشم،،ممنون میشم همراهیم کنین  kosar_sweet_home
منم خوشم نمیاد.  بعضی ها میخوان خیلی تک باشن، از اونور بوم میوفتن. البته منظورم کلی هست نه فقط ...

اره اره افرین منم ازاین اسم های جدید که تازه مد شده خوشم نمیاد اسم باید جوری باشه که بچه 40 سالش شد خجالت نکشه برای اسمش.یه اسم با معنی اصیل حالا مذهبی و ایرانیش هم فرق نداره.

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
ریما معنیش خوبی نیست یعنی گاو.

یعنی اهو

🌺امضامو بخونین لطفا🌺قشنگا یه پیج ایسنتا اشپزی زدم در حد غذا های روزمره،من عاشق اشپزی ام و به خودم جسارت دادم قدم بزارم تو راهی ک عاشقشم،،ممنون میشم همراهیم کنین  kosar_sweet_home

نرمین 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

تیارا

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.