2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 22 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همون گشنگی زیاد و پریود نشدن فقط همین بعد بی بی چک زدم مثبت شد سه بار بتا دادم اوکی بود ۶ هفته و ۴ ر ...

خب پس خداروشکر دیگ باید تا ان تی صبر کنی خیلیم عالیه 😍

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

واسه پنجشنبه دوباره دکتر سونو واژینال برام نوشته سونو ان تی چه زمانی باید رفت؟

واژینال نرو خواهشاااا خیلیا تو همین سایت بودن با واژینال خون ریزی کردن

واژینال ۱ بار فقط

برو شکمی دیگ از طریق شکمی نشون میده صددرصد پنج شنبه سونو شکمی شو

ان تی هم هفته ۱۱ تا هفته ۱۳ مینویسن

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

اره بیستو سوم سونو دادم صدا قلبش رو هم شنیدم اوکی بود پنجشنبه دوباره باید برم

پس چیزی نیست انشاالله ، آدم طبیعیه بعضی روزها ویار داره غذا نمیخوره ولی اگه حس میکنی خودت مشکلی داری یا سابقه بیماری چیزی یا ریسکی وجود داره حتما برو دکتر، من برای سلامتی هردوتون صلوات میفرستم

علائم هفته های اول چیه ؟من ۲۵ بهمن اقدام داشتم اللن نمیدونم حاملم یا نه۱۰ ام موعد پریودمه

برای من اینجوری بود:

سه ماه اول، کامل علائم پریود و داری ولی پریود نمیشی

دل درد، سینه درد(فکر میکنی الان پریود میشی)

برای من اینجوری بود:سه ماه اول، کامل علائم پریود و داری ولی پریود نمیشیدل درد، سینه درد(فکر میکنی ال ...

۵ روز دیگه موعد پریودمه هیچ علائمی ندارم فعلا

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱