2777
2789
عنوان

دعانویس عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 51 پست

نفرستیا معلومه نقشه بدی برات داره

چند سال پیش یه دعانویس به دوستم گفته بود باید باهام رابطه برقرار کنی برای طلسم میخام دوستمم فرار کرده بود نصف پول هم داده بود دیگه نرفت

🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانیه؟؟

اره

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

چراشما یکم فکر نمیکنید اخه🤐🤐🤐عکس لخت تو رو برای ارضای خودش میخاد بعدم سواستفاده

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
یه بار ما هم کارمون به دعا نویس افتاد گفت برای حاجت گرفتن باید ۳ روز بدون تلفن تو جنگل خانوادگی برید ...

🤣🤣🤣

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
نه دوتومن میخواد

من میدونم چشه دیگه اینقدر برده شیطان شده که فقط میخواد ببخشید ببخشید هیکلتو ببینه ارضا ....وبعدا حتی باحضورت درخواست زشتتر هم میکنه ازین موارد توی مستند شوک زیاد بود اقا دعانویسی میکرد کنارش به شهوتشم میرسید باوجود دختر وزنای پخمه و ساده

لایک نکنید .توروخدا 

دروغ میگه شهوت بند یعنی بستن شهوت طرف مقابل دیگه سمت هر کی بره لذت نمیبره ازش تازه واسه عشق شما احضار و دعا محبت میخواد ن بستن شهوت

تپشهای دلت راهم صدایم ،اگرچه مدتی ازتو جدایم. یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

من میدونم چشه دیگه اینقدر برده شیطان شده که فقط میخواد ببخشید ببخشید هیکلتو ببینه ارضا ....وبعدا حتی ...

میخواستم بفرستم که سوال نمیکردم

اون هرچی اصرار کرد که کارتو انجام بدم گفتم کلا دیگه نمیخوام