2777
2789
الان دارم میکنم عوضش

ذهن ما منحرفه فک کنم

تو حرفات اوکیه😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای منمم بخدااا یبار شرابی یبار فندقی اصلا هیچی مشکی نمیشه

من ی بار بلوند کردم خیلییی بد بود موهام سوخت

حالا دلممیخواد ی بار جور شه بریم ترکیه اونجا ی رنگ خوب بزنم دیگه تمام

حتی شاهنامه هم اینقدر قهرمان نداشت🖤🖤🖤دیگر بحثی نیست... دیدنی ها را دیدید ، شنیدنی هارا شنیدید اگر باز هم نفهمیدید، نانتان در نفهمیدن است! پروفایل رو کپی نکنید خودمم

زیبایی

🦋❤️🦋

حتی شاهنامه هم اینقدر قهرمان نداشت🖤🖤🖤دیگر بحثی نیست... دیدنی ها را دیدید ، شنیدنی هارا شنیدید اگر باز هم نفهمیدید، نانتان در نفهمیدن است! پروفایل رو کپی نکنید خودمم

من ی بار بلوند کردم خیلییی بد بود موهام سوختحالا دلممیخواد ی بار جور شه بریم ترکیه اونجا ی رنگ خوب ب ...

ن مال من واسه عروسیم خیلیییی محشر شد خیلیم بهم میومد اما چون هی باید رنگساژ میکردم ولش کردم

ولی اره برو ترکیه ایشالا اونجا بزن چون کلا کشورای خارجی رنگاشون معرکسسسس

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
❤️❤️

عریزم هوش مصنوعی میشناسی که عکس خودمو و نامزدمو بذارم کنار هم؟

قیافه رو تغییر نده😁

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

عریزم هوش مصنوعی میشناسی که عکس خودمو و نامزدمو بذارم کنار هم؟ قیافه رو تغییر نده😁

کات بشه؟

من برنامه b612 دارم خیلی برنامه خوبیه ولی امتحان نکردم دوتا عکس مختلفو بزارم کنارهم

کات بشه؟من برنامه b612 دارم خیلی برنامه خوبیه ولی امتحان نکردم دوتا عکس مختلفو بزارم کنارهم

نه عزیزم

با هوش مصنوعی که عکسو میذاری رو یه ادم دیگه

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

نه عزیزم با هوش مصنوعی که عکسو میذاری رو یه ادم دیگه

تلگرام داره رباته

تلگرام داره رباته

قابل اعتماده؟