2777
2789

من نداشتم. باشه در حد ی لکه اس

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل اول پریودی بود فکر کردم پریود شدم بعد دیدم دیگه پاکم وخبری نیست.در حد چند لک قهوه ای تیره

منم دیروز در حد به قطره قهوه ای اومد ازم دیگه هیچی🤦🏻♀️

دعا کنید باردار باشم

انشالله عزیزم به دلم افتاد بارداری دعا می کنم خدا به برکت این ماه مبارک دامنت راسبز کنه

مرسی عزیزدلم خدا خودش به هرکسی کهدوست داره نظری کنه و دامنش روسبزکنه💚

خوش بحالتون🤦🏻♀️

چه خوشبحالی...

اصلا شوهرم خبر نداره. چون هیچ خبری از ما نگرفته. از زندگی سیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الهییییی 😔 امیدوارم هرچی خیره براتون دیش بیاد

ممنونم ولی هیچ خیری در این زندگی نمیبینم.مغزم داره از فکر منفجر میشه. دلم میخواد از اینخواب بیدار شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40