2777
2789
عنوان

حالم بده

141 بازدید | 15 پست

هروقت به شوهرم میگم پول میخوام میگه ندارم میگم خرید عید کنیم میگه ندارم هرچی میگم میگه ندارم خرجی ام نمیده کثافت هیچ تلاشی نمیکنه که حتی شده از زیر سنگم پول جور کنه ازش نفرت دارم کثافت اشغال😭😭😭😭😭😭

چرا روزت را شنبه دومین روز از ماه اسپند را خراب می کنی

شرایطش را درک کردی و ازدواج کردی

انتخابت هستش

چرا به انتخابت توهین می کنی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من هم دست کمی از تو نداره هروقت خواستم گفته ندارم صبح تا شب هم نیست مثلاً کار میکنه بعد دعوا راه میندازه بعد منت اینکه داره شکممون رو سیر میکنه میزاره سرم تو هر بحثی اسم خانواده منم میاره وسط انشالله اینجور جانورا آدم شن یا یه جوری از شرشون راحت شیم

اونموقع عقلم کار نکرد ایکاش باهاش ازدواج نمیکردم😭😭😭

چند ساله ازدواج کردید

چطوری باهم آشنا شدید و ازدواج کردید

فرزند هم داری

شرایط شغلی همسرت سنگین هستش یا متعادل

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

میگه ندارم فیش حقوقیشو نشونمون داد خوب من چیکار کنم چقدر درکش کنم باید نداره ام بره از زیر سنگ جور ک ...

اگه واقعا نداره که هیچ توقع نکن ولی اگه میتونه مثلاذقرض کنه یا وام بگیره بعدا بده با زبون خوش و محبت راضیش کن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

همه ی روشارو امتحان کردم میگه ندارم

اگه مطمین هستی ،پس محدودش کن ، این جوابه، تا هم جواب نکرفتی تحریم رو بر نداره تسلیم نشو ، مثل آمریکا

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن