2777
2789
عنوان

من مهاجرم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 24 پست

اما راضی ام.... از خیلی چیزا ناراضی ام ... اما از اینی که هستم راضی ام... چون من جوری دوام آوردم که شاید کار هر کسی نبود

من خودم خودمو بزرگ کردم خودمو تربیت کردم زمین خوردم خودمو ساختم و هنوز سر پام هنوز نفس میکشم

کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس

اما راضی ام.... از خیلی چیزا ناراضی ام ... اما از اینی که هستم راضی ام... چون من جوری دوام آوردم که ...

کجا مهاجرید؟

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر... ❌اقایون با من کل کل نکنید حوصلتونو ندارم یه سری ادما خیلی بی ذات و بیشورن دنبال هرز بازی و...... یعنی فقط خواستم بگم خاک تو سرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اضراب همیشه بخشی از زندگیم بوده یوقتا ازش فرار کردم ولی دیدم انگار بخشی از زندگیمه رفتنی نیست باید باهاش دوست شم باید باهاش رفیق شم هر چی ازش فرار کنم بدتر میشه

یه روز بهش گفتم سلام دوستم

بیا کنار هم زندگی کنیم

حالا من و اون هر روز کنار هم زندگی میکنیم

صبحها با هم پا میشیم شبا با هم میخوابیم

هر وقت میاد میگم عه باز اومدی ؟ اشکال نداره بشین گوشه دل و فقط نگاه کن ... اون میشینه گوشه دلم و قلبم تند میزنه منم کاری به کارش ندارم و مشغول کارامم به سر و صداش گوش نمیدم انگار یه رادیو دایم روشنه مهم نیست مهم اینه که ما کنار هم بتونیم تفس بکشیم

اتفاقای زندگیماین تموم میشه میرم اون یکیمنظورم مهاجر فیزیکی نیست😊

هی خواهر ماهم مهاجریم هم مهاجر اتفاقات فک کن ما چی میکشیم😥

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر... ❌اقایون با من کل کل نکنید حوصلتونو ندارم یه سری ادما خیلی بی ذات و بیشورن دنبال هرز بازی و...... یعنی فقط خواستم بگم خاک تو سرت

کجا بود اون گوشه امنی که دنبالش میگشتم؟

پیش کدوم ادم امن ؟ کدوم دوست مهربون ؟ کدوم غریبه آشنا ؟

هیچ جا جز دل کوچیکم

هم درد خودم بودم هم درمان خودم بودم

خدای کاینات رو شکر که میدونست این زندگی رو میخواد بهم بده ولی قدرتشم بهم داد

ولی یه روزی نگات میکنم و بهت میگم دیدی نتونستی؟ دیدی نتونستی منو زمین بزنی؟ دیدی هرچقدر زور زدی من از تو سفت تر بودم ؟ اونوقت بشین و از خودت و از صبر و استقامت من خجالت بکش