2777
2789
عنوان

ی سوال از کدبانو ها

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست

[QUOTE=59930716]ببین بهترینش اینه که خام چرخ کنی بزاری فریزر  حبه کردن و یا سرخ کردن 

سرخ ک اصلا حتی سبزی هامم سرخ نمیکنم ؛ حبه دیدم بوش میره راست میگی ؛ پس چرخش کنم ؟! تو چی بسته بندی کنم ک کم کم استفاده بشه ؟+ 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

له میکنین تو چی بیسته بندی میکنین ؟! مثلا من بجز ماهی تو چیزای دیکه یک حبه استفاده مکینم بیشتر نه&nb ...

مشما فیریز .قشنگ صاف میکنم توش در آوردنی چون یخ میزنه راحت بشه شکوند استفاده کرد

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
مشما فیریز .قشنگ صاف میکنم توش در آوردنی چون یخ میزنه راحت بشه شکوند استفاده کرد

آره درست میگید ممنون 😍❤

له کنی کل یخچال بوی سیر می گیره...البته اگه بدت نمیاد روش خوبیه

وای 😐 راستی ؟! نه بدم میاد ؛ نیست من یهو صبح تصمیم مسگیرم ماهی بذارم بچه کوجیک دارم شوهرمم.صبح زود میره نمیتونم تهیه کنم چون یدفعه میبینی اون نزدیکی هم ندارن

[QUOTE=59930716]ببین بهترینش اینه که خام چرخ کنی بزاری فریزر  حبه کردن و یا سرخ کردن  سرخ ...

من تو نایلون فریزر قشنگ پهن میکنم نازک بشه بعد هروقت خواستم راحت یه تیکشو میکنم استفاده میکنم 

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

تویه برنامه ی اشپزی هم توتلویزیون می گفت توفریزرنگه داری البته چرخ کرده فقط یه سوال وقتی یخ زدعطروبوش روداره 

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
همینجوری سالم بدونی ک دست بزنم هوم ؟! عطرش میره حیف 

اره سالم میشه بدون اینکه پوستشو بکنی. عطرش نمیره اینجوری

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید