2777
2789
عنوان

زاغ سوز

114 بازدید | 16 پست

بچه ها یه درگیر مشکلات سلامتی شدم چند جا زاغ سوزوندم و نظرم رو گرفتم اما هیچ جا در نیومد و میگن نظر سختی خوردم حالم خیلی بده شما کسیو میشناسید که زاغ بسوزه؟ کرمان باشه یا اگر اهل شهر دیگه ای هست برام زاغ بسوزه پولشو میدم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینی چی

فکرکنم شما این رسم رو ندارید آخه باهاش آشنا نیستید

اگر یک آدمی چشماش شور باشه و به یکی یه حرفی بزنه مثلا بگه فلانی چه شغل خوبی گیرش اومده یا چقدر خوشگله اون آدم چشم میخوره و این چشم زخم بهش میگن و پای اون قربانی گیره و برای رفع این بلا باید برن زاغ بسوزونن یا نظر بگیرن تخم مرغ بشکنن اینکاررو بکنن که رفع بلا بشه

فکرکنم شما این رسم رو ندارید آخه باهاش آشنا نیستیداگر یک آدمی چشماش شور باشه و به یکی یه حرفی بزنه م ...

آخه دختر خوب اینا همش خرافاته

زاغ بیچاره هم مخلوق خداس مگه میشه اونو سوزوند

گناه داره

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر😔

منظورش زاج😂😂😂

خو چرا میگه زاغ🤣😅

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر😔