2777
2789
عنوان

با افتخار❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 32 پست
خیلی حالم بده به خودکشی فکر میکنم تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا بر ...

عزیزم انشاالله حاجت دلت برآورده ب خیرشع

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حالم بده به خودکشی فکر میکنم تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا بر ...

دعا کردم برات عزیزم

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه
اگر دین و با سیاست میخوای اینجوری قاطی کنی من مخالفم

دین با سیاست قاطی نمیشه گلم!

دین خودش یک اصله و اصل یک نژاده

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

جزو معدود کشورایی هستیم که دینو قاطی سیاست، شجاعت، شخصیت، ذات آدما و... کردیم

دین دقیقا همه ی اینا رو دربر داره... امام حسین واسه چی شهید شدن؟ چون از لحاظ سیاسی و دینی؛ مردم به انحراف رفته بودن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
دین دقیقا همه ی اینا رو دربر داره... امام حسین واسه چی شهید شدن؟ چون از لحاظ سیاسی و دینی؛ مردم به ا ...

وقتی تار یک مو زن مهم تر شه از اقتصاد و مسائل اجتماعی اون وقت جمله دین رو قاطی سیاست نکنی میفهمی

دین دقیقا همه ی اینا رو دربر داره... امام حسین واسه چی شهید شدن؟ چون از لحاظ سیاسی و دینی؛ مردم به ا ...

وقتی تو قرن ۲۱ با قوانین قرن ۵ یا۶ دقیق نمیدونم زندگی میکنید نتیجه اش میشه این

تحویل بگیرید

تایپک رو قفل میکنم دوستان .بحث داره سیاسی میشع و متعلیق دوباره رو نمیخام😂❤️

نماز روزه هاتون قبول حق تعالی💖.