2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اجباری در کار نبوده برای ارتقای روح وتکامل روخی این بازه زمانی واین زندگیو انتخاب کردیم برو وید ...

ما دیگه بگا رفتیم تکامل روحی میخوایم چیکار پس اونایی که خوشبخت عالمن چرا تکامل و اینا ندارن هی بعضیا باید دهنشون سرویس شه

اصلا اجباری در کار نبوده برای ارتقای روح وتکامل روخی این بازه زمانی واین زندگیو انتخاب کردیم برو وید ...

حتی ما توی اون عالم با یک سری افراد قرار داد روحی میبندیم که اگر دچار مشکل شدیم یا از رسالتمون دور شدیم اون طرف بیاد ومارو کمک کنه حتی مرگمون خودمون انتخاب میکنیم نوع مرگمون

ما دیگه بگا رفتیم تکامل روحی میخوایم چیکار پس اونایی که خوشبخت عالمن چرا تکامل و اینا ندارن هی بعضیا ...

این قضیه پیچیده ست

استاد کاوه رو بهت معرفی کردم برای تحقیق بیشتر حالا خودتون مختارید

باغرزدن به مشکلات وسختی ها هیچ چیزی درست نمیشه هیچ آدمی هم بدون مشکل نبست مطمعن باش

حتی ما توی اون عالم با یک سری افراد قرار داد روحی میبندیم که اگر دچار مشکل شدیم یا از رسالتمون دور ش ...

این چه حرفیه اونایی که توسط داعش سرشون بریده شد یعنی خودشون خواستن سرشون بریده بشه😐

این چه حرفیه اونایی که توسط داعش سرشون بریده شد یعنی خودشون خواستن سرشون بریده بشه😐

اینا تخصصی عزیزم

خودت برو تحقیق کن

یع سری آدمها مرگ دسته جمعی رو انتخاب میکنن چون اون دنیا براشون امتیاز داره وطن اصلی ما اونجاست ما اینجا مسافریم اومدیم امتحان بشیم وبریم

اینجا جای این بحثا نیست من خودمم تازه دارم یه سری چیزا یاد میگیرم