2777
2789
عنوان

مشکل موهام داره دیوونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 17 پست
بله عزیزم

@gisou_kamandha

@haircare_sogand

قرص سرخود نخور برو تو این پیجا مخصوصن سوگند از اول بخود قدم به قدم باهاش پیش برو نتیجه میگیری

یه محلولم هست با بچه ها استفاده کردیم تو تاپیک گیسو کمند ها خیلی خوبه سرچ کن برات میاره

دمنوش تخم شنبلیله و گزنه خشک هم مفیده

پیش دکتر طب سنتی هم اگه بری عالیه

شامپو بدون سولفات و پارابنم بزن

بنظر من با روش طبیعی خیلی بهتر نتیجه میگیری

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
@gisou_kamandha @haircare_sogand قرص سرخود نخور برو تو این پیجا مخصوصن سوگند از اول بخود قدم به قد ...

باشه عزیزم الان فالوشون میکنم خیلی ممنونم

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم الان فالوشون میکنم خیلی ممنونم

قربانت

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست