2777
2789
عنوان

قرص برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 30 پست
خب این بده در دسترس😂😐

متاسفانه اره اما خب اصلا شیوه خوبی برا خودکشی نیست روش های خیلی راحت ترین هم هستش مث آئورت😊

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

اره

قرصو باید بپیچی لای دستمال و خوب ببندی برنج رو بریز توی کیسه زباله و قرص لای دستمال رو بذار وسط برنج و در کیسه رو محکم ببند و بذار یک ماه بمونه

بعد اون هم خیلی خوب برنج رو بشور وقتی میخوای بپزی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی خطرناکه در و پنجره رو همه رو باز کنید گازش خارج بشه خودتون همن چند ساعت یا خارج شید از خونه یا ماسک خیس روی صورتتون بذارید

همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤به امید پیروزی نور بر تاریکی🤍خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🕊️از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد

اره قرصو باید بپیچی لای دستمال و خوب ببندی برنج رو بریز توی کیسه زباله و قرص لای دستمال رو بذار وسط ...

ممنون عزیزم. همین کارو کردم. ولی حس میکنم بوش داره اذیت میکنه. در و پنجره ها بازه

متاسفانه اره اما خب اصلا شیوه خوبی برا خودکشی نیست روش های خیلی راحت ترین هم هستش مث آئورت😊

اون که اره عذاب محضه

آئورت رو توضیح میدید استاد🗿

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

مواظب هستیم. اون برنج رو هم تا دو سه ماه آینده نمیخوریم. با خطرش آشنام. ولی واقعا چاره ای غیر از قرص ...

والا قربونت منم ۳ تاکید ۱۰ کیلویی بعد آفت زده بود که همه میگفتن بریز دور ولی خدا خیر بده ی بنده خدایی گفت دو نه دونه بزار فریز و بعدش میخک بزار تو کیسه برنج هات دیگه هیچی نمیشه. و الان دو هفته اس هیچ خبری نیست حتی ی دونه آفت

اون که اره عذاب محضهآئورت رو توضیح میدید استاد🗿

من که ایتاد نیستم و نمیتونم یاد بدم اما توی گوگل سرچ کنی میاره اسم دیگهش آمپول هوا هستش😅

یه وقت به سرت نزنه تستش کنی😑

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

عزیزانی که محبت دارید و راهکار ارائه میدید، میگم که تقریبا بقیه راههارو امتحان کردیم. مقدار برنج بیشتر از ۲۰۰ کیلو هست و امکان نگهداری تو فریزر نیست. میخک، سیر، نعناع، پهن کردن تو هوای باز و... رو انجام دادیم.

ما شمال زندگی میکنیم. امکان استفاده از نمک نیست، چون نم میکشه... اکثر برنج فروشها از قرص برنج برای نگهداری استفاده میکنند ولی ما تا حالا تو خونه استفاده نکردیم. برای همین گفتم کسی تجربه داره راهنمایی کنه ممنون میشم

من که ایتاد نیستم و نمیتونم یاد بدم اما توی گوگل سرچ کنی میاره اسم دیگهش آمپول هوا هستش😅یه وقت به س ...

آها نه اکیه😂

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨