2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم یادتونه چند سال پیش یک شخصی از طریق اینترنت  همه دوستای نتیشو  دعوت کرده بود  در یک پارک  و پلیس همشونو گرفت  یه پسر ۱۶ ساله بود نمیدونم  ملیتش کجایی بود .ولی اومدم بگم  بیایید بدعوتم رستوران یاد این افتادم . چند هزار ادم اومده بودن توی پارک  و همشونم دوستای مجازیش نبودن هرکی خونده بود اومده بود😂

دیگه مثل سابق نیست 

سالای قبل بیشتر شببا یا مهمان بودیم یا مهمان داشتیم اما حالا 

تازه امسال من باید چند نفر رو دعوت کنم. 

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.

من دیشب رفتم مهمونی. با تیشرت و شلوار جین قیافه روزه دار داغون. دیدم همه ارایش کردن و لباس جینگول مستون دارن. کلی ضایع شدم :)))

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
😐😐😐😐 خیلی حال میده افطاری یا مهمون باشی یا مهمونی بدی

فکر میکنی دوتا مهمونی افطاری  وسط هفته زوری که رفتی و همون ادم دیشبی هارو دوباره دیدی و سه باره دیدی و صبح زود هم پاشدی رفتی سر کار نظرت کاملا عوص میشه 

حال متکلم از کلامش پیداست

ما تا سه سال قبل تو ماه رمضان هر شب یکی از خاله ها و داییها دعوت میکرد نوبتی اما الان مردم خسیس شدن😄😄😄😄

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
محمد صلاح کیه

بازیکن مصری تیم لیورپول بهترین گلزن هست فعلا. آدم با ایمان و معتقدی هست. طرفداران تیم لیورپول میگفتن بخاطر تو حاضریم مسلمون بشیم از بس که دوست داریم 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
سرکار نمیرین هیچکدوم روزها؟

چرا مردامون میرن یکیشون تقریبا اون وسطا میخوابه.اون دوتای دیگم کارشون باهمه و دست خودشون ولی خب کلا عادت داریم ب دیر خوابیدن و زودبلندشدن