2777
2789
عنوان

حس ششم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 155 پست
میشه بگی چه حسی بهم داره و برمیگرده یا نه ؟ 💔

داره و میاد عزیزم ولی تو قدر خودتو بدون واسه بی لیاقتا الکی خودتو هدر نده

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اینده خوبی داری عزیزم فقط تا جایی که میتونی کسی رو قضاوت نکنانشالله همیشه سرحال و شاد و موفق باشی گل ...

مرسی گلم انشاالله شما هم همینطور همیشه موفق باشید و در تمامی مراحل زندگیتون بدرخشید ، در پناه نور باشی 💝💫

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
داره و میاد عزیزم ولی تو قدر خودتو بدون واسه بی لیاقتا الکی خودتو هدر نده

قشنگم منم میگی

امیرحسین از الناز خواستگاری میکنه؟اگه اره کی

باهم توی سال جدید عقد میکنیم🙃

میشه دعا کنید خدا حاجتمو امسال بده:)دعا کنید بهش برسم❤️اسمم النازه

کارمندمیشم ؟عقدم دودلم .بلاتکلیف طلاق دارم؟

ارهههه

جدایی داری عزیزم اما طلاق نه یعنی یه دوره ای هر دو تون نیاز به فاصله پیدا میکنین همین.

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

عزیزم من تا سال آینده ازدواج میکنم مشخصاتش چیه

ارهههههه

قد بلند چشم ابرو مشکی پوست گندمی اخلاقی هم خیلیییییی مغرور و از اینا که کلاس میزارن اما وضع مالیش توپه چوک شوکور😉

توروخدا جواب منو بده واست صلوات فرستادم🥲۴۰۵ فرهنگیان قبول میشم؟M وH به من حسادت دارن درسته؟پسرخالم ...

عزیزم مطمئنم چرا که نه مطمئن باش دست از تلاش برنداریاااا من منتظر خبر قبولیتم یه درصد جا بزنی قبول نمیشی بشین بکوب بخون

نزدیک M نشو اصلا آدم خوبی نیست ولی H کلا تو ذاتش حسادته بدبخت

آخه اون کیه که تورو نخواد حرفا میزنیاااا

میشه بگی خواب هام چه تعبیری میشه؟اینکه برمیگرده زود؟یا دیر؟یا کلا نمیاد دیگهبرات آرزوی خوبی میکنم کا ...

زوددد

لطف داری عسل امیدوارم انرژی خوبت به خودت برگرده🥹🤍

واست دعا میکنمبنظرت جواب ازمون بانک فردا میاد قبول میشم یانه؟

میشیییییییی

کی پیام میده حسش چیه مرسی

تا 2 ماه دیگه

حسش که عزیزم خودشم نمیدونه راستش

سردرگمی بین علاقه و وابستگی

کی ازدواج میکنم؟غریبه یا آشنا

ممکنه کمی طول بکشه مثلاً سال اینده

خدارو شکر غریبس

تو رمضان میاد خاستگاریم یا بعدش ؟

رمضان