2777
2789
عنوان

حس ششم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 155 پست
میشه بگی چه حسی بهم داره و برمیگرده یا نه ؟ 💔

داره و میاد عزیزم ولی تو قدر خودتو بدون واسه بی لیاقتا الکی خودتو هدر نده

توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینده خوبی داری عزیزم فقط تا جایی که میتونی کسی رو قضاوت نکنانشالله همیشه سرحال و شاد و موفق باشی گل ...

مرسی گلم انشاالله شما هم همینطور همیشه موفق باشید و در تمامی مراحل زندگیتون بدرخشید ، در پناه نور باشی 💝💫

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
داره و میاد عزیزم ولی تو قدر خودتو بدون واسه بی لیاقتا الکی خودتو هدر نده

قشنگم منم میگی

امیرحسین از الناز خواستگاری میکنه؟اگه اره کی

باهم توی سال جدید عقد میکنیم🙃

دعام کنید بهش برسم 🙃🙃

کارمندمیشم ؟عقدم دودلم .بلاتکلیف طلاق دارم؟

ارهههه

جدایی داری عزیزم اما طلاق نه یعنی یه دوره ای هر دو تون نیاز به فاصله پیدا میکنین همین.

توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.

عزیزم من تا سال آینده ازدواج میکنم مشخصاتش چیه

ارهههههه

قد بلند چشم ابرو مشکی پوست گندمی اخلاقی هم خیلیییییی مغرور و از اینا که کلاس میزارن اما وضع مالیش توپه چوک شوکور😉

توروخدا جواب منو بده واست صلوات فرستادم🥲۴۰۵ فرهنگیان قبول میشم؟M وH به من حسادت دارن درسته؟پسرخالم ...

عزیزم مطمئنم چرا که نه مطمئن باش دست از تلاش برنداریاااا من منتظر خبر قبولیتم یه درصد جا بزنی قبول نمیشی بشین بکوب بخون

نزدیک M نشو اصلا آدم خوبی نیست ولی H کلا تو ذاتش حسادته بدبخت

آخه اون کیه که تورو نخواد حرفا میزنیاااا

میشه بگی خواب هام چه تعبیری میشه؟اینکه برمیگرده زود؟یا دیر؟یا کلا نمیاد دیگهبرات آرزوی خوبی میکنم کا ...

زوددد

لطف داری عسل امیدوارم انرژی خوبت به خودت برگرده🥹🤍

واست دعا میکنمبنظرت جواب ازمون بانک فردا میاد قبول میشم یانه؟

میشیییییییی

کی پیام میده حسش چیه مرسی

تا 2 ماه دیگه

حسش که عزیزم خودشم نمیدونه راستش

سردرگمی بین علاقه و وابستگی

کی ازدواج میکنم؟غریبه یا آشنا

ممکنه کمی طول بکشه مثلاً سال اینده

خدارو شکر غریبس

تو رمضان میاد خاستگاریم یا بعدش ؟

رمضان