2777
2789
عنوان

کدوم کیک قشنگره

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه اخلاق خوبی داری با اون کارش تو روز زن به فکر سورپرایزی عزیزم

مناسبت بعدیت بازم طبق اخلاقش کاری نمیکنه

شاید الان بگی برا دلم خودمه

ولی چند سال بعد میبینی یه دل سرد ازت مونده

سر یه کیک اون بلا رو سرت آورد🥲🥲

نمیدونم بازم خودت صلاح زندگی خودتو میدونی اما زیاده روی نکن به ادما قد احترام و ارزشی که بهت میزارن ارزش بزار

چه اخلاق خوبی داری با اون کارش تو روز زن به فکر سورپرایزی عزیزممناسبت بعدیت بازم طبق اخلاقش کاری نمی ...

خیلی دوسش دارم و توی ۸۰ درصد مواقع زندگیم برام آدم خوبی بوده و درسته اتفاقات بدی باهم داشتیم اما به حرمت خوبی هایی ام که داشته نمیتونم نادیده بگیرمش

دوست داشتم خوشحالش کنم

اون شاید سوپرایز و خوشحال کردن بقیه و بلد نباشه ...

خیلی دوسش دارم و توی ۸۰ درصد مواقع زندگیم برام آدم خوبی بوده و درسته اتفاقات بدی باهم داشتیم اما به ...

میدونه جدایی کی اتفاق میفته وقتی دونفر بدی های هم رو بیشتر از خوبی های هم میبینن

پس چه بهتر وقتی نمیخوای جدا شی فقط خوبیاشو ببینی

دقیقا قصد جدایی ندارم فعلا میخوام برای زندگیم بجنگم

منم جنگیدم بچه دار هم شدم ولی منیکه سراپا احساس و مسئولیت پذیر بودم میدونی چجور مادری شدم ؟ مادری که دل و دماغ بچه داری نداره فقط میخواد تو خودش باشه بخوابه داد بزنه گریه کنه

تو اشتباه منو نکن تا شوهرت درست نشده تا خودت به ظرفیت روانی و آرامش نرسیدی بچه نیار و ظلم نکن ب طفل معصوم