2777
2789
عنوان

کیا بیدالن🙃😂

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 34 پست

اره فکر بهرام افشاری نمیذاره بخوابم

آخ الهی من فدای اون پاهات بشم که اندازه پاهای جوجو هست فدای اون قدت بشم که اندازه عدسه آخ بهرام روزه میگیره میترسم طوریش بشه اگه طوریش بشه من بدبخت چیکار کنم بدون پارتنر میشم الهی بمیرم براش کسی هم نداره براش غذا خوب درست کنه الهی فداش بشم اون لاغره ضعیفه یهو میوفته طوریش میشه قربونش برم کاش الان بودم مواظبش بودم چیکار کنم روزه نگیره

پس اجازه هست بگم که🤔😂

آخ بهرام افشاری کاش کنار تختت بودم سرتو میزاشتی رو پاهام تا صبح برات لالایی میخوندم جوجوی من فدات شم آخه چقدر تو کوچولویی عشقممممم فدات شم کاش بتونن راضیش کنم یکم برام جیک جیک کنه تو اینقدری بهرام🤏🤏

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره فکر بهرام افشاری نمیذاره بخوابمآخ الهی من فدای اون پاهات بشم که اندازه پاهای جوجو هست فدای اون ق ...

نگران نباش

آمارشو گرفتم گفتن خوابه روزه نگرفته

.تو..أ کدوم آسمونی؟خون باریدم دیدمت/ماه خونی/هنوپناهگاهی-سایهبونی..🖤تو... از کدوم آسمونی پایانم نزدیکه ماه خونی

تا یربع دیگه میخوابم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نگران نباشآمارشو گرفتم گفتن خوابه روزه نگرفته

نه مطمئنم روزه میگیرههههههههه😭😭😭😭😭طوریش نشه چیکار کنم الهی بمیرم براش اون ضعیفه لاغره نمیتونه روزه بگیره اندازه جوجه میمونه

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

نه مطمئنم روزه میگیرههههههههه😭😭😭😭😭طوریش نشه چیکار کنم الهی بمیرم براش اون ضعیفه لاغره نمیتونه ر ...

شما نگران نباشید

هر جور شده بهش میرسونم

که روزه نگیره

شما خودتو ناراحت نکن

.تو..أ کدوم آسمونی؟خون باریدم دیدمت/ماه خونی/هنوپناهگاهی-سایهبونی..🖤تو... از کدوم آسمونی پایانم نزدیکه ماه خونی

[QUOTE=412158840]من[/QUOTE امضاتون بوی مردونگی میده..،💫خیلی آقایی داداش احسان..🫡

مرده فکر کنم😐

انقدر پر خوردم دلم درد گرفته منتظرم یه ذره بهتر شم نماز بخونم و بخوابم

عزیزم انشالله بهتر بشی

قبول باشه نمازو روزتون🙃

شما نگران نباشید هر جور شده بهش میرسونم که روزه نگیره شما خودتو ناراحت نکن

😭😭😭😭😭😭😭😭من مطمئن باشم دیگه نزاری روزه بگیره ها یهو دیدی پس میوفته اون اندازه جوجوعه نمیتونه دووم بیاره😂😭

😭😭😭😭😭😭😭😭من مطمئن باشم دیگه نزاری روزه بگیره ها یهو دیدی پس میوفته اون اندازه جوجوعه نمیتونه ...

باشه ای بابا

نگران نباش بهم اعتماد کن

خودم حلش میکنم

😭😭😭😭😭😭😭😭من مطمئن باشم دیگه نزاری روزه بگیره ها یهو دیدی پس میوفته اون اندازه جوجوعه نمیتونه ...

اگه گفت چرا روزه نگیرم

بهش بگم آشفته گفته؟