2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 29 پست
تو این سرما ضعیفه تازه رو حیات هم سگ های داداشمه چجوری بذارمش بیرون

پس کنار بیا دیگه فک نکنم موی خرگوش نجس باشه ها نشنیدم چ بدونم بزن نت ببین لیست میاره خرگوش هم توش باشه

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حالی که بهش گفتم ها بعد میگه نه بفروش به آرامش میرسی خدانگهدار همین قدر راحت....یعنی حرصم گرفته

خرگوش داری؟؟سگ میدونم مو و رطوبتش و اب دهنش کلا نجس هست ولی موش و گربه فقط مدفوع و اداررش نجسه ..خرگوش هم فکنم خودش پاکه فقط دستشوییش نجس هست

الان به نظرت کی میاد یه حیوون نابینا رو میخره بعدشم شما بودید چیکار میکردی الان بخاطر این موضوع من ب ...

نگهشدار والسلام

چقدر سختش میکنید

خرگوشه دیگه

مگه خرگوش موهاش نجسه کی گفته اینو ؟

سرچ کردم

اسلام، نگهداری از خرگوش به عنوان حیوان خانگی تا زمانی که با خرگوش ها رفتاری انسانی داشته باشید و در شرایط بهداشتی نگهداری شود، منعی ندارد. خرگوش حرام گوشت بوده و مدفوع آن نجس است ولي بدنش نجس نيست

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

الان به نظرت کی میاد یه حیوون نابینا رو میخره بعدشم شما بودید چیکار میکردی الان بخاطر این موضوع من ب ...

نه بیرون چرا بندازیش

ازش مواظبت کن اما طوری که قاطی زندگیت نباشه به اون طهارتی که لازمه برای نماز و عبادت هم اسیبی نزنه

و یک بعد دیگه مخالفت اسلام با نگه داری حیوون تو خونه هم جنبه بهداشتیش هست

از این لحاظم نگه داریش در بیرون از خونه به نفعته

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

کارشناس احکام قصدی نداره عزیزم

احکام و قوانین در همه ابعاد ( ، علم ،اخلاق, پزشکی، اقتصاد، جامعه شناسی، هنر و...) همه جا و همه جا بر اساس عقل پایه ربزی میشن و چهارچوب بندی میشن نه احساسات و عواطف

اما پیشنهاد من

خرگوشت رو به محل نمازت و اون محدوده اصلا راه نده ، شده یه محدوده خاصی در نظر بگیری و مانع بزاری تا نیاد جانمازت سجاده ات رو دور مگه دار چادرت رو روی زمین ننداز، لباس تمیز و مخصوص بپوش برای نماز ....

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نگهشدار والسلام چقدر سختش میکنید خرگوشه دیگه مگه خرگوش موهاش نجسه کی گفته اینو ؟سرچ کردم اسلام، نگهد ...

بله موی گربه و خرگوش نجس نیس

ولی چون حرام گوشتن ، طبق احکام نباید این موها به لباس نماز گزار یا محل سجده چسبیده باشن

نیازی به واگزار کردنش نیس

همینکه مراقبت کنه تا این موها نچسبن کافیه و میتونه هم حیوونش رو نگه داره هم عبادتش رو داشته باشه ✨

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی