2777
2789
وای من نه اول خونه الویتمه ک باید برررررق بزنه انگار روحم جلا میگیره دستشویی های خونم همیشه ضدعفونیه ...

منم همینطورم خونه ام خیلی مرتبه اما خب اولویت اول نظافت و تمیزی شخصی هست بشخصه خیییییلی بدم میاد از عرق کردن و بوش و اطرافیانمم دیگه این اخلاقمو میدونن😂😂😂

منم همینطورم خونه ام خیلی مرتبه اما خب اولویت اول نظافت و تمیزی شخصی هست بشخصه خیییییلی بدم میاد از ...

منم متنفرم کسی بو بده وااای حالن بد میشه

خودمم کلا بد بو نیستم

بیشتر سر همین موهامو کوتاه کردم ک راحت بپرم حموم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متنفرم کسی بو بده وااای حالن بد میشه خودمم کلا بد بو نیستم بیشتر سر همین موهامو کوتاه کردم ک را ...

اره خیلی آزاردهنده هست

کلا موی بلند دست و پا گیر هست

بعد جالب این جاست من همسرمم کپی خودم هست روزی هزاران بار بخاطر همین موضوع خداروشکر میکنم 😂🤭

اره خیلی آزاردهنده هست کلا موی بلند دست و پا گیر هست بعد جالب این جاست من همسرمم کپی خودم هست روزی ه ...

واااای اینجوری خیلی راجتی

خدا نکنه مرد شلخته باشه

من چند سال طول کشید تا همسرم کنار اومد تمیز و منظم بود ولی معمولی

من وسواس

واااای اینجوری خیلی راجتی خدا نکنه مرد شلخته باشه من چند سال طول کشید تا همسرم کنار اومد تمیز و منظم ...

اره واقعا خیلی راحتم با آدم شلخته عمرا نمیتونم کنار بیام مجردی دعام همین بود که همسرم شلخته نباشه خداروشکر خدا هم شنیده 😂😂🤭بنظرم تو تمیز باش همسرت هم مطمئنم به مرور از تو یاد میگیره

اره واقعا خیلی راحتم با آدم شلخته عمرا نمیتونم کنار بیام مجردی دعام همین بود که همسرم شلخته نباشه خد ...

خداروشکر

نه همسرم دیگه عادت کرده یکی دوسال اول سختم بود بعد دیگه همراه شده کلی خودش مرتب شده