asalii_honey مدیر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2413 عنوان مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 67 پست ۱ میلیارد کمه واسه مهریه؟؟؟ مهریم ۱۵۰ تاس اونا میگن ۲ میلیارد بگیر طلاق توافقی کنیم درضمن ماشینشم توقیف کردم ۶۰۰ تومن ایناس من راضیم بابام اصلا نمیذاره چیکار کنم؟؟ بهترین راه چیه؟ حکم مهریه اومده و محکوم شده عجله داره توافق کنه قسطی کنن سالی یه سکه میده؟؟ همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند... امروز | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2413 همون یک تومن رو بگیر کم نیی؟ همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 11453 قسط بندی کنن که هیچی نمیرسه بهت بس که قانون برای مهریه مسخره ستبنظرم همینو بگیر ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2413 من باشم میگیرم تموم میکنم چون ارامش خودم خیلی مهمتره اره روانی شدم این مدت همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
اهالی_محله_گل_و_بلبل عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1936 کم نیی؟ چند سال زندگی کردید و علت جدایی چی بوده؟
پرپونه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2859 2 میلیارد خوبه والا من شوهر سابقم پزشکه راضیم 3یا 4 میلیارد بده تمومش کنیم پرونده رو.اسی چجوری ماشینشو توقیف کردی یک خانه و یک ماشین داشته باشه نمیشه توقیف کرد اخه Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2413 قسط بندی کنن که هیچی نمیرسه بهت بس که قانون برای مهریه مسخره ستبنظرم همینو بگیر ۱میلیارد دست خودمه میگه اونو واسه مهریه قبول کن تمام همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 11453 تا کی دیگه میخوای دنبال مهریه بدوئی؟؟ دیگه میبینی همون دوسالی یکبار هم سکه نداد بعد همش باید بری دادگاه!بنظرم همینو بگیر ولش کن ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57891 قبول نکنم؟؟ نههه شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2413 2 میلیارد خوبه والا من شوهر سابقم پزشکه راضیم 3یا 4 میلیارد بده تمومش کنیم پرونده رو.اسی چجوری ماشین ... ۲نه ۱میلیارد اشتباه نوشتم نه میشه توقیف کرد ماشین قانون تازس ربطی به یکی دوتا نداره همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
khodam_nistam عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 3150 اره روانی شدم این مدت برو خودتمکار کن زندگی کن ادم درستش اومد ازدواج کن. خودتم ناراحت نکن خدا بزرگه همه ی جایی جواب کاراشونو میگیرن خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2413 تا کی دیگه میخوای دنبال مهریه بدوئی؟؟ دیگه میبینی همون دوسالی یکبار هم سکه نداد بعد همش باید بری داد ... بابامو چیکار کنم همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2413 برو خودتمکار کن زندگی کن ادم درستش اومد ازدواج کن. خودتم ناراحت نکن خدا بزرگه همه ی جایی جواب کاراشو ... بابام باهام بد میشه اونوقت همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12587 2 میلیارد خوبه والا من شوهر سابقم پزشکه راضیم 3یا 4 میلیارد بده تمومش کنیم پرونده رو.اسی چجوری ماشین ... شما جدا شدید؟علت جدایی چی بوده؟ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
پرپونه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2859 ۲نه ۱میلیارد اشتباه نوشتم نه میشه توقیف کرد ماشین قانون تازس ربطی به یکی دوتا نداره عههههه💃💃💃💃💃💃 اووووه مرسی گلم Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile