2777
2789
عنوان

روزه میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 20 پست
فعلا حال هیچی ندارم افسرده شدم از آیندم میترسم با رفتارای این آدم دعا کنید زندگیم درست بشه

نترس گلم.

این چن روز و حتی چند سال که آینده تو تعیین نمیکنه.

تلاش و روحیه ی خودت توی زندگی، روی آیندت اثر ۹۹ درصدی داره.

این روزام میگذره و زندگیت درست میشه.

نگران نباش عزیزم.

مام اینجاییم درد دل داشتی بیا اینجا

نترس گلم. این چن روز و حتی چند سال که آینده تو تعیین نمیکنه.تلاش و روحیه ی خودت توی زندگی، روی آیندت ...

دیدی کسی تو عقد خیلی قهر کنن بعد درست بشه زندگیشون؟ شوهر من خودش مقصر بود تو تاپیک هام گفتم بخاطر جاریم بلاکم کرد قهر کرده حرف نمیزنه کاش راه دور نبودیم اگر اینجا بود میرفتم باهاش حرف میزدیم اینقد حالم بد نبود دوسش دارم اما واقعا دیگه خسته شدم خیلی خسته شدم و پشیمون

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیدی کسی تو عقد خیلی قهر کنن بعد درست بشه زندگیشون؟ شوهر من خودش مقصر بود تو تاپیک هام گفتم بخاطر جا ...

مردا این دوره زمونه زیاد قهر میکنن.

اصلا به سمتش نرو و نازشو نکش. و حتی منتظرشم نباش. اینجوری یه مدت بشه واسش سوال میشه چرا ازش سراغ نمیگیری و خودش بهت زنگ میزنه. وقتی بهت زنگ زد عادی باش. و بهش بگو باید تکلیف زندگیمونو با هم روشن کنیم هرچی میشه قهر میکنی. قهر مال بچه هاست

عزیزم هیچ وقت فکر نکن بدون یه مرد خاص، زندگیت دچار مشکل میشه. اون هم نبود یکی دیگه. با هر آدمی که نباید تا آخر عمر بمونیم. فعلا تمرکزتو بذار روی قهر کردنش.

خودش میدونه مقصره، قهر کرده که نخواد جواب پس بده.

مردا این دوره زمونه زیاد قهر میکنن.اصلا به سمتش نرو و نازشو نکش. و حتی منتظرشم نباش. اینجوری یه مدت ...

اره دقیقا بلاخره رنشم سگش نیستم ک بزاره بره

اره دقیقا بلاخره رنشم سگش نیستم ک بزاره بره

والا

اگرم بذاره بره باز اونه که بدبخت شده. شما چیزی از دست نمیدی واسه اینکه از دست مردی که زنشو ول میکنه راحت شدی.

مردی که بزاره بره اصلا به درد میخوره؟ نه واقعا.

والااگرم بذاره بره باز اونه که بدبخت شده. شما چیزی از دست نمیدی واسه اینکه از دست مردی که زنشو ول می ...

اره دقیقا