2777
2789
عنوان

روزه میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 20 پست
فعلا حال هیچی ندارم افسرده شدم از آیندم میترسم با رفتارای این آدم دعا کنید زندگیم درست بشه

نترس گلم.

این چن روز و حتی چند سال که آینده تو تعیین نمیکنه.

تلاش و روحیه ی خودت توی زندگی، روی آیندت اثر ۹۹ درصدی داره.

این روزام میگذره و زندگیت درست میشه.

نگران نباش عزیزم.

مام اینجاییم درد دل داشتی بیا اینجا

نترس گلم. این چن روز و حتی چند سال که آینده تو تعیین نمیکنه.تلاش و روحیه ی خودت توی زندگی، روی آیندت ...

دیدی کسی تو عقد خیلی قهر کنن بعد درست بشه زندگیشون؟ شوهر من خودش مقصر بود تو تاپیک هام گفتم بخاطر جاریم بلاکم کرد قهر کرده حرف نمیزنه کاش راه دور نبودیم اگر اینجا بود میرفتم باهاش حرف میزدیم اینقد حالم بد نبود دوسش دارم اما واقعا دیگه خسته شدم خیلی خسته شدم و پشیمون

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیدی کسی تو عقد خیلی قهر کنن بعد درست بشه زندگیشون؟ شوهر من خودش مقصر بود تو تاپیک هام گفتم بخاطر جا ...

مردا این دوره زمونه زیاد قهر میکنن.

اصلا به سمتش نرو و نازشو نکش. و حتی منتظرشم نباش. اینجوری یه مدت بشه واسش سوال میشه چرا ازش سراغ نمیگیری و خودش بهت زنگ میزنه. وقتی بهت زنگ زد عادی باش. و بهش بگو باید تکلیف زندگیمونو با هم روشن کنیم هرچی میشه قهر میکنی. قهر مال بچه هاست

عزیزم هیچ وقت فکر نکن بدون یه مرد خاص، زندگیت دچار مشکل میشه. اون هم نبود یکی دیگه. با هر آدمی که نباید تا آخر عمر بمونیم. فعلا تمرکزتو بذار روی قهر کردنش.

خودش میدونه مقصره، قهر کرده که نخواد جواب پس بده.

مردا این دوره زمونه زیاد قهر میکنن.اصلا به سمتش نرو و نازشو نکش. و حتی منتظرشم نباش. اینجوری یه مدت ...

اره دقیقا بلاخره رنشم سگش نیستم ک بزاره بره

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

اره دقیقا بلاخره رنشم سگش نیستم ک بزاره بره

والا

اگرم بذاره بره باز اونه که بدبخت شده. شما چیزی از دست نمیدی واسه اینکه از دست مردی که زنشو ول میکنه راحت شدی.

مردی که بزاره بره اصلا به درد میخوره؟ نه واقعا.

والااگرم بذاره بره باز اونه که بدبخت شده. شما چیزی از دست نمیدی واسه اینکه از دست مردی که زنشو ول می ...

اره دقیقا