2777
2789
عزیزم پیشنهادای آشنایی رو قبول میکنی؟

با یکی اخیرا آشنا شدم عزیزم، ۴۱ سالش بود، یکسالی باهم در ارتباط بودیم تلفنی، بعد گفت بیا ازدواج کنیم، همو از نزدیک چند بار دیدیم، بحاطر شرایط من نتونستم اون موقع چون شناختمم ازش کامل نبود، بعد یک ماه خبری ازش نیود و متوجع شدم رفته خواستگاری دختر دیگه ای که جواب رد بهش دادن و باز برگشت سمت من حالا نمیدونم آیا باید بهش برگزدم یا نه برای دختره طلا هم خریدع بوده که تو عروسی بهش بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی سایت ادم وحوا یه سرچ بزنهمسایه ی طبقه ی بالای ما ازاین طریق اوکی شدن

برای دهه ۸۰ بیشتر مناسبه

برای دهه ۶۰ موردهای چندان خوبی نیست

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
با یکی اخیرا آشنا شدم عزیزم، ۴۱ سالش بود، یکسالی باهم در ارتباط بودیم تلفنی، بعد گفت بیا ازدواج کنیم ...

اول از شما خواسته باهاش ازدواج کنید? بعد شما بخاطر عدم شناخت کافی قبول نکردید، ایشونم رفته سراغ یه نفر دیگه؟

اگه اینطوریه، که کارش عادی بوده بنظرم، بنظرم یه فرصت دیگه بهش بدین برای آشنایی بیشتر

حقوق خواندگان، نجیب زادگانند⚖️

خوب الان توضیحی داره در مورد اینکه چرا فرصت بیشتری نداده و رفته سراغ یه نفر دیگه؟

میگه میخوام سریع ازدواج کنم ، میدونی عزیزم ما دو هفته هم باهم از نزدیک زندگی کردیم ولی من برگشتم خونه خودم بعد دو هفته، اون اصرار داشت بمون که من نتونستم چون سر حق و حقوق توافق کافی نداشتیم من گفتم برگردم تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم اما یک ماه بعد ایشون رفتن خواستگاری فرد دیگه ای