خاور49 مدیر عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 28 عنوان بینی | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 28 پست من پیش مصطفی محمدی گچساران عمل کردم گند زد به بینی موندم چکار کنم افسردگی گرفتم صورتم و داغون کرده دیروز | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاور49 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 28 چقد دادی ۷۵ دادم بدون هزینه های عکس و ازمایش و بیمارستان
fati010 عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 273 ۷۵ دادم بدون هزینه های عکس و ازمایش و بیمارستان سی تومن میزاشتی سرش پیش بهترین دکتر تهران میتونستی عمل کنی
ijhtdswhkplbfd عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 224 به نظر من دیگه عمل بینی کم کم داره از مد میوفته فقط کساییی که واقعاااا نیاز دارن عمل میکنن اکثرا هم راضی نیستن دکترا عکس همه مراجعینشونو نمیزارن فقط اونایی که خوب در اومده رو میزارن
خاور49 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 28 وای من خیلی دنبال دکترم . تو رو خدا هر کی عمل کرده نا راضیه یا راضیه اسم دکترشو هم بگه شما اهل کجا هستید
خاور49 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 28 به نظر من دیگه عمل بینی کم کم داره از مد میوفته فقط کساییی که واقعاااا نیاز دارن عمل میکنن اکثرا هم ... من مطبش رفتم یکبار یه روز مشاوره میزارن که عملی ها نیستن .بعد عمل که برای چسب میگن بیا میبینی چقدررناراضی دارن
آبانaaaaaaaa عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 34 دقیقا .گند میزنن .بعد ساکت میشن .بهش میگم من گفتم نیمه فانتزی این حالا چ مدلیه ساکت میشه میگه نیمه ط ... من عکستو ندیدمولی اگر خیلی فاجعه شدهحتما برو ترمیمی عمل کنولی به نظرم اصفهان بهترین گزینستمن خودم چهارمحالی هستم رفتم اصفهان
خاور49 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 28 سی تومن میزاشتی سرش پیش بهترین دکتر تهران میتونستی عمل کنی مشکل راه رو داشتم .بعد عمل کجا میخواستم بمون .
ijhtdswhkplbfd عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 224 من مطبش رفتم یکبار یه روز مشاوره میزارن که عملی ها نیستن .بعد عمل که برای چسب میگن بیا میبینی چقدررن ... دقیقا ادمو بازی میدن
کامکار۱۳۸۱ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 486 من عکستو ندیدمولی اگر خیلی فاجعه شدهحتما برو ترمیمی عمل کنولی به نظرم اصفهان بهترین گزینستمن خودم چه ... عزیزم استخوانی بودید یا گوشتی . و پیش کدوم دکتر
آبانaaaaaaaa عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 34 به نظر من دیگه عمل بینی کم کم داره از مد میوفته فقط کساییی که واقعاااا نیاز دارن عمل میکنن اکثرا هم ... نه بستگی به دید طرف داره چیزی نیست که مد باشه یا نهدر مورد عکس ارهفقط عکسایی رو میزارن که خیلی خوب باشه و خیلیم دستکاری میکنن عکسارو
ijhtdswhkplbfd عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 224 مشکل راه رو داشتم .بعد عمل کجا میخواستم بمون . یه روز بیمارستانی بعد اونم یه سوتی هتلی جاییی میموندی دیگه الان هم اگه خیلیییی ر. ی. ده حتما رو ترمیمی انجام بده ولی دیگه در مورد دکتر خیلییییی تحقیق کن
آبانaaaaaaaa عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 34 من مطبش رفتم یکبار یه روز مشاوره میزارن که عملی ها نیستن .بعد عمل که برای چسب میگن بیا میبینی چقدررن ... من میخاستم عمل کنم رفتم مشاوره از کسی که گچ داشت بود تا کسی که چسب داره و کسی که یکسال گذشته
آبانaaaaaaaa عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 34 عزیزم استخوانی بودید یا گوشتی . و پیش کدوم دکتر من نه استخوانی بود نه گوشتی یه چیز بین اینا بودخیلی راضیمخواهرم گوشتی بود اونم راضی بوداسم دکتر بگم میگن تبلیغه ولی اصفهان عمل کردم